Mazbatasını alan Tuncay Topuz resmen görevine başladı.

Mazbatasını alan Tuncay Topuz resmen görevine başladı.

Petrol İş Sendikası Bandırma Şubesinde gerçekleşen 20. olağan genel kurulda göreve getirilen Başkan Tuncay Topuz ve arkadaşları mazbatalarını alarak resmen görevlerine başladılar.

Çalışma hayatının aksiyon el kurumlarından Petrol İş Sendikası Bandırma şubesi hafta sonu gerçekleşen 20. Olağan genel kurul ile yeni 4 yıllık süre için yönetimini belirlemiş idi.

Petrol İş Sendikası Bandırma şube Başkanı Tuncay Topuz ve ekibi genel kurulda görev alan ilçe seçim kurulunun seçimlere ilişkin çalışmalarını tamamlaması ardından bugün mazbatalarını alarak resmen 4 yıl sürecek yeni görevlerine başladılar.

Haydar Çavuş Mahallesi, Evyapan Sokak'da faaliyet gösteren Sendika ofisinde kutlama ve tebrikleri kabul eden yeni Başkan Tuncay Topuz yaptığı açıklama ile bir kez daha çözüm odaklı hak ve emek arayışlarını birlik ve dayanışma içinde sonuçlandırmak azminde olduklarını söyledi.

Petrol İş Sendikası Bandırma Şube Başkanı Tuncay Topuz, “Ülke ve Sendika olarak zor günlerden geçiyoruz, çalışma hayatında huzur ve istikrar için birlik ve bütünlük içindeki mücadelemiz emek için olacak, Bandırma iş dünyası yeni yapılanma, yeni yatırım hamlesi içinde, bu hareketlilik kapsamında Petrol İş Sendikasının katılım hacmini yükselterek mücadele gücümüzü arttırmak öncelikli çabamız olacaktır.” dedi.

PETROL İŞ SENDİKASI BANDIRMA ŞUBE BAŞKANI TUNCAY TOPUZ KİMDİR.

1973 yılında Kütahya Tavşanlı'da dünyaya gelen Tuncay Topuz 2001 yılında Etimaden işletmeleri bünyesinde başlayan çalışma hayatı Buhar Santrali bünyesinde devam ederken, 2014-2018 yıllarında dönemin sendika yönetiminde Denetim Kurulu Başkanı olarak görev aldı.

Evli ve bir çocuk babası olan Tuncay Topuz 21 yıllık Eti Maden hayatındaki emek ve idari çevrede sevilen kimliğe sahip. 

 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı