Medya ile buluştu

Medya ile buluştu

Başkan Sarı, Erdek´i genel medya ya taşıdı.

 

Kanal D, Şhow tv ve Atv´ye program hazırlayan Gala dergisi yayın ekibi Erdek´te gerçekleştirdikleri program içeriğinde Başkan Hüseyin Sarı´ya da yer verdiler.

Gala ekibi Burhan Akdağ, Hakan Solaker, Muammer Yaşar´dan oluşan yönetim çevresi ve çekim ekibi dün geldikleri Erdek´te bir dizi çekim ardından Başkan Mim. Hüseyin sarı´yı makamında ziyaret ederek turizm geçmişi ilklere dayanan Erdek´in sol yıllardaki konumu ve geleceğe yönelik projelerini kayda aldılar.

Başkan Sarı, Erdek´in deniz suyu tuz oranının Ege ve Akdeniz´den düşük, iklim olarak ta daha serin bir havaya sahip olması nedeni ile tatilcilerin cazibe merkezi olması noktasındaki yapısal değişimi gerçekleştirmekte olduklarını söyledi.

Sarı, Turizm´in sadece deniz-güneş ve yataktan ibaret olmadığını mitolojik özelliğe sahip Erdek´in iklim ve çevre güzelliği yanı sıra aynı ınterlantı paylaştığı Kuşcenneti, Gönen ve Uludağ ile bütünleşip 12 aya hitap eden hizmet sektörü olma noktasında sosyal beklentilerini yaşama katma çabası içinde olduklarını söyledi.

/resimler/2015-8/22/2357093714334.jpg



Anahtar Kelimeler: Medya buluştu
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı