Mehmet Doğan ile noktasına, virgülüne

Mehmet Doğan ile noktasına, virgülüne

AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan: “Hem 2023 seçimini, hem de Bandırma yerel seçimini alacağız”

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan, Bandırma Gazeteciler Cemiyeti’nin (BGC) konuğu oldu. Doğan, Bandırma ile ilgili çalışmalar ve yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Geçtiğimiz günlerde Bandırma Belediye Meclisi’nde partilerinden 3, bağımsız bir meclis üyesinin devamsızlıkları gerekçesiyle üyeliklerinin düşürülmesini üzüntüyle karşıladığını belirten Doğan, şu değerlendirmede bulundu:

“Bu meclis üyelerimizin hem pandemi ortamı, hem de kişisel ve ailevi sorunları vardı. Örneğin Ramazan Yaşar arkadaşımız kalbinden rahatsızdı. Fahri Atlı arkadaşımızın annesi rahatsızdı. Bizler, halkın oylarıyla seçilen Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun’a, Bandırma adına her zaman yardımcı olduk. Hiçbir çalışmayı engellemedik. Ancak Tolga Tosun, anladığımız kadarıyla baskılara dayanamayarak, meclis üyelerimizin düşürülmesinin önünü açtı. Tabii ki çok üzüldük. Konuyu yargıya ilettik. Yargıdan en iyi kararın çıkacağına inanıyorum.”

Bandırma’da bir gazetecinin, meclis üyelikleri düşen üç AK Partili üye için kendisine yönelttiği, “İlçe başkanı olarak meclis üyeleriyle yılda sadece iki toplantı yaptı. Bu olayın sorumluluğu ilçe başkanına aittir” şeklindeki iddiasının tamamıyla yalan ve hayal ürünü olduğuna dikkati çeken Doğan, şunları söyledi:

“Devamlı fitne üretmesiyle tanınan bu gazeteciyi zaten tüm Bandırma biliyor. Bandırma Belediye Meclisi’nde görev yapan partili arkadaşlarımla her meclis toplantısından önce meclis gündem maddeleriyle ilgili toplanıyoruz. Hatta bu toplantılara zaman zaman ‘Cumhur İttifakı’nda bulunan diğer arkadaşlarımız da katılıyor. Meclis üyeleriyle yılda sadece iki toplantı yaptığım iddiası koskoca bir yalandır.”

14 Mart Tıp Bayramı’nda, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Araştırması Başhekimi Muzaffer Şenveli ile iş bırakma eylemine katılan bazı doktorlar arasında yaşanan olayı “Yaygın medyaya da yansıyan bu olay keşke yaşanmasaydı. Ancak Muzaffer Şenveli, Bandırma’nın güzel bir evladı. Bandırma için elinden geleni yapmaya çalışıyor. Ona güveniyoruz” dedi.

18 Mart Çanakkale Zaferi günü açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan Çanakkale Köprü’nü “Muazzam” olarak niteleyen Doğan, “Açılışa ben de katıldım ve ülkem adına gurur duydum” diye konuştu.

Yaklaşık iki yıldır yapımı süren Bandırma AVM ve 6. Ana Jet Üssü önündeki kavşakların en kısa sürede tamamlanması için girişimlerinin sürdüğünü belirten Doğan, şu bilgiyi verdi:

“Bandırma’daki bu iki kavşak ve Edremit bağlantısı Çanakkale Köprüsü’ne uzanıyor. Bandırma’daki bu kavşakların yapımını üstlenen müteahhide bir kuruş borç olmamasına rağmen iş aksadı. Konuyu kısa bir süre önce Bursa Karayolları Genel Müdürü ile görüştüm. Bakanlarımız ve milletvekillerimiz de konuyu yakından takip ediyor. Bu kavşakların yapımı hız kazanacak ve kısa sürede tamamlanacaktır.”

Paşakent Mahallesi’nde yapımı “yılan hikayesi”ne dönen Kültür Merkezi binasının tamamlanması için çalışmaların da sürdüğünü belirten Doğan, “Kültür Merkezi için Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Balıkesir Valiliği arasında protokol imzalandı. Valiliğimiz, konunun yakın takibinde. Müteahhidin, bu binayı kısa sürede tamamlaması için gerekenler yapılıyor” dedi.

Yine aynı müteahhit tarafından yapılan Bandırma’nın yeni diş hastanesinin hemen hemen tamamlandığını vurgulayan Doğan, “Bu hastanemiz, bahar ayları içinde açılacaktır” diye konuştu.

Bandırma’da basketbolu sevdiren Banvit Basketbol Kulübü’nün kapanmasından üzüntü duyduğunu vurgulayan Doğan, şu değerlendirmede bulundu:

“Banvitspor’un faaliyetine son vermesi Bandırma’da basketbol sporuna büyük darbe vurdu. Banvitspor’a kiralanan Kara Ali Acar Spor Salonu da Gençlik ve Spor Bakanlığı’na geçti. Şimdi bu salon revize edilecek, arkasına bir yüzme havuzu yapılacak ve Bandırmalıların hizmetine sunulacaktır.”

“Livatya” bölgesinde, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından, Avrupa Birliği fonlarından yararlanılarak yapılacak olan arıtma tesisinin denizi kirletmeyeceğini, çevreye de zarar vermeyeceğini belirten AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan, tesisin, çevreye koku vermeyeceğini açıkladı.

Bandırmaspor Taraftarları Derneği’nin, Bandırma’ya yeni stat yapılması için başlattıkları imza kampanyasını yerinde bulup, desteklediğini vurgulayan Doğan, “Bandırmaspor’a sevdalıyım. Zaten Bandırmaspor’un yönetim kurulunda da görev yapıyorum. Yeni stat isteğimizi Ankara’ya giderek Spor Bakanımıza ilettik. Konuyla Balıkesir Milletvekilimiz Yavuz Subaşı da yakından ilgileniyor. Yine bu istek, sayın Cumhurbaşkanımıza da iletildi. İnanıyorum ki sonuç alacağız. Bandırma’ya yeni stat yakışır” diye konuştu. Doğan, “Bandırmaspor, Süper Lig’e yükselmek için çaba harcıyor ve başarılı bir futbol sergiliyor. Örneğin Bandırma’mıza, Akhisar modeli, en az 10 bin kişilik bir stat yapılabilir” dedi.

Bandırma’ya ikinci etap TOKİ evleri konusunu da yakından izlediklerine işaret eden Doğan, şu bilgiyi verdi:

“Birinci etapta yapılan TOKİ konutlarının yanında 103 dönümlük bir alan Milli Emlak’a geçti. Burada 1500 konuttan oluşan ikinci etap TOKİ konutlarının yapılması planlanıyor. Bu konuyu da yakından takip ediyoruz.”

AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan, 2023 yılında yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinden başarıyla çıkacaklarından kuşku duymadığının altını çizerek, şöyle konuştu:

“Cumhurbaşkanımız ve partimizin, ülkemize kazandırdığı büyük projeler, yatırımlar ve hizmetler ortada. 2023 seçimini kesinlikle zaferle kapatacağız. Daha sonra yapılacak yerel seçimde de Bandırma Belediye Başkanlığını kazanacağız. Bandırma’nın çok daha iyi yönetim ve hizmetlere layık olduğunu düşünüyoruz.”

Bandırma’nın mutlaka il olması gerektiğine inandığını belirten Doğan, “Bandırma, hak ettiği il olma unvanına artık kavuşmalıdır. Bu konuda biz de elimizden geleni yapacağız” dedi.  ÖNDER BALIKÇI



Deniz çolak
27.10.2022 00:07:23
Partiye üye olmak istiyorum .hatta secimlerde aktif gönullu olarak seve seve calismaya varim.bunun icin ne yapabikirim

Anahtar Kelimeler: Mehmet Doğan noktasına virgülüne
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı