Mehmetçik Vakfı´na 1 Milyon TL Bağış

Mehmetçik Vakfı´na 1 Milyon TL Bağış

Kuveyt Türk´ten Şehit yakınları ve Gaziler için Mehmetçik Vakfı´na 1 Milyon TL Bağış

Kuveyt Türk, vatan hizmeti esnasında şehit olan Mehmetçiklerin bakmakla yükümlü oldukları yakınları ile gazi ve engelli Mehmetçiklere destek olan TSK Mehmetçik Vakfı´na 1 milyon TL bağışta bulundu. Mehmetçik Vakfı Genel Müdürlüğü´nde düzenlenen törenle katkılarından dolayı Kuveyt Türk´e altın plaket ve berat takdim edildi.

?Değerlerimizle büyüyoruz? mottosuyla Türkiye´nin sahip olduğu tüm varlıkların korunması, geliştirilmesi ve yaşatılması için birçok sosyal sorumluluk projesini hayata geçiren Kuveyt Türk, sivil toplum kuruluşlarına ve insanı yardım kampanyalarına da desteğini sürdürüyor. Bu kapsamda Kuveyt Türk, şehit olan veya görev başında herhangi bir nedenle hayatını kaybeden erbaş ve erlerin bakmakla yükümlü oldukları yakınları ile gazi ve engelli Mehmetçiklere sosyal ve ekonomik destek sağlayan TSK Mehmetçik Vakfı´na 1 milyon TL bağışta bulundu. 24 Mayıs 2018 tarihinde Ankara´daki Mehmetçik Vakfı Genel Müdürlüğü´nde düzenlenen törenle Vakıf Genel Müdürü E. Tümgeneral Yaşar Bal tarafından Kuveyt Türk Stratejiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Aslan Demir´e yapılan bağıştan dolayı altın plaket ve berat takdim edildi.

Törende konuşan Kuveyt Türk Stratejiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Aslan Demir, ?Aziz vatanımız için canlarından geçerek şehit olan Mehmetçiklerimizi rahmetle anıyor; ailelerine sabır, gazilerimize de acil şifalar diliyoruz. Mehmetçik Vakfı, kurulduğu ilk günden bu yana gazilerimizi ve şehit ailelerini yalnız bırakmıyor, maddi manevi desteğiyle daima onların yanında duruyor. Biz de Kuveyt Türk ailesi olarak vatanımız, bayrağımız,mukaddesatımız uğruna şehit düşmüş yahut gazi olmuş aziz vatanımızın kahraman evlatlarına bir vefa borcu olarak destekte bulunmayı arzu ettik. Bugün bizler yataklarımızda huzur içinde uyuyor, sabahları işe, okula rahatça gidiyor, evlatlarımızın başını okşayabiliyorsak, bunda vatanı uğruna canını ve kanını vermekten çekinmeyen Mehmetçiğimizin emeği büyüktür. Mehmetçik Vakfı´na yaptığımız bu bağış, bekamız için canlarını ortaya koyan Mehmetçiğimizin azminin ve fedakârlığının küçük bir taltifi mesabesindedir, bayram arifesinde naçiz bir hediyedir. Mehmetçiğimizin ve ailelerinin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz? dedi.

/resimler/2018-5/30/0943256039995.jpg



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli