Melodi ile Anıl`ın söz yüzükleri Paradise`de takıldı

Melodi ile Anıl`ın söz yüzükleri Paradise`de takıldı

Bandırma`nın adını uluslar arası müzik dünyasında başarı ile temsil eden Gündiger ile Durak aileleri üçüncü kuşak jenerasyondan Melodi ile Anıl`ı sölüyerek akrabalığa ilk adımı attılar.

Belediye iskelesinde Demirli paradise gemi restorant`ta iftar yemekli olarak gerçekleştirilen sıra dışı söze genç sözlüler Melodi ile Anıl denizden yatla geldi.
İskelede alkışlarla karşılanan genç sözlüler gece boyunca ``maşallah`` alırken aileleri Devlet sanatçısı Kanuni Tanju Durak ile Almanya`da yaşayan Melodi`nin ailesinin Kamil Gündiger ve eşi sözlülerin üzerine dolar yağdırdı.
ŞARTLAR ÇABUK GELİŞTİ
Melodi ile Anıl`ın sözlenmeleri çok çabuk gelişti.
Gündiger ailesi Almanya da yaşıyordu ve tatile gelmişti, Devlet sanatçısı Tanju Durak`ta ayni şekilde ailesi ile birlikte Temmuz ortalarında geldiği Bandırma`da yakın dost ve aile ziyaretlerini sürdürürken gerçekleşen karşılaşma ve kısa sürede ciddi kararların alınmasına neden oldu.
Geniş kapsamlı aile meclislerinin hazır bulunduğu iftar yemeği ile söz yüzükleri takan Gündiger ve Durak aileleri yıl başına doğru da Nişan ve düğün ile gençleri birleştirme kararı verirken, Geleneklere sadık kalındı.
Deniz üzerinde gerçekleşen akitlerin Uğurlu geleceğine inanan aileler Söz yüzüğünü deniz üzerindeki Paradise gemisinde takmakla yetinmeyip genç sözlüleri Gemiye başka bir yat ile getirdiler.
Gündiger ve Durak ailelerini son derece heyecanlandıran Melodi ile Anıl`ın söz töreni karşılıklı dolar yağmuruna neden oldu.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı