Menar Metal Bandırma da

Menar Metal Bandırma da

BANDIRMA MENAR MENTAL ARİTMATİK MERKEZİ AÇILDI






Türkiye
'de 300 e yakın şubesiyle faaliyet gösteren MENAR Mental aritmetik merkezi  Bandırma şubesi açıldı.


Açılışı AKP ilçe başkanı Eşref kasapoğlu, İl genel meclisi üyesi Talip Yıldız kurum yetkilisi Halil Bozkur birlikte yaptılar.

Bandırmalı öğrencilere hizmet verecek merkez modern teknolojinin imkanları ile donatılmış merkezde Balıkesir Şubesinin öğrencileri bir yıllık emeklerini sergilediler.

Menar Mental Aritmetik merkezinin açılışında konuşan kurum yetkilisi Halil Bozkur; Bilim Adamları beynimizin çok az bir kısmını kullandığımızı söylemektedirler. Ayrıca, insan beyninin sol ve sağ yarımkürelerinin farklı özelliklere sahip olduğunu biliyoruz. Sol beyin daha analitik, daha mantıklı düşünen akademik beyin olarak tanımlanırken, sağ beyin ise, daha yaratıcı, bütünsel düşünen artistik beyin olarak adlandırılmaktadır. Bir tür işbölümü ve koordinasyon içinde çalışan bu iki beynin muazzam bir bellek kapasitesi de vardır. Sol beyin odaklı eğitim sistemimizin, sağ beyindeki engin kapasiteyi ihmal ettiği düşünülmektedir. Total beyin gelişimini hızlandıran Abaküs ve Mental aritmetik programımızla çocuklarda geliştirmeyi hedeflediğimiz zihinsel beceriler;

Zeka düzeyini arttırmak,

Potansiyeli ortaya çıkarmak,

Konsantrasyonu güçlendirmek,

Belleği kuvvetlendirmek,

Dikkati yoğunlaştırmak,

Hayal gücünü büyütmek,

Özgüven duygusunu geliştirmektir.

Bir uzman olarak Menar tüm gücünü ve kaynaklarını çocukların total beyin gelişimi için seferber etmiştir. Bu amaçla modern teknolojisi, multimedya araç gereçleri, görsel-işitsel materyalleri ile benzersiz bir eğitim programı geliştirmiştir.`` dedi.









Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı