Mengüç, başarı diledi

Mengüç, başarı diledi

ASKF Başkanı Metin Mengüç, yeni sezonda başarı dileğinde bulundu.

Balıkesir ASKF Genel Başkanımız Metin Mengüç: ?2016-2017 futbol sezonu Başarılı ve Centilmenliğin önde olduğu birlik ve beraberliğimizin pekiştiği bir yıl olsun ?

Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(ASKF) Genel Başkanınız Metin Mengüç, Bu hafta başlayacak olan2016-2017 futbol sezonunda Balıkesir bölgesindeki amatör liglerde mücadele verecek tüm takımlarımıza, Hakemlerimize ve Antrenörlerimize başarılar diledi. Sezonun centilmence ve olaysız geçmesini dileyen Mengüç, şunları söyledi:

?2016-2017 sezonunda Balıkesir Süper Amatör Lig´de 14 takımımız mücadele edecek. Merkez takımlarından oluşan Balıkesir 1. Amatör Lig A grubunda 10, B grubunda ise 10 takım yer alırken, Marmara 11 ve Körfez grupları ise 10´ar takımdan oluşacak. Bal ligi, Süper Lig ve 1 Amatör küme , 25 Eylül´de, başlayacak maçlarla seyircilerle buluşacak. Metin Mengüç, amatör kulüplerin çok zor ekonomik koşullar içinde mücadele verdiklerinin altını çizerken, ?Bu çabalarını takdirle karşıladığımız kulüplerimizin, ellerinden geldiğince gençleri ön plana çıkaracak çabalar ortaya koymasını bekliyoruz. Metin Mengüç; ?Yeni sezon yeni umutlar, hedefler, beklentilerin tümünün gerçekleşmesi ve Fair play adına her türlü çabanın yapıldığı centilmence geçeğine inandığım 2016-2017 futbol sezonunun Balıkesir ASKF adına kulüplerimize ve camiamıza başarılar getirmesini diliyorum.



Anahtar Kelimeler: Mengüç başarı diledi
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli