Akşener sessizliğini bozdu !

Akşener sessizliğini bozdu !

Meral Akşener, açıklamalarıyla Bahçeli´yi topa tuttu.

MHP´nin 1 Kasım milletvekili aday listesinde yer almayan MHP Meclis Eski Başkanvekili Meral Akşener, açıklamalarıyla Bahçeli´yi topa tuttu.

İlk kez konuşan MHP Meclis Eski Başkanvekili Meral Akşener, listede çizik yemesiyle ilgili suskunluğunu yakın çevresine bozdu ve ?Kırgın değilim, kızgınım? değerlendirmesi yaptı.

/resimler/2015-9/20/1823298555116.jpg

BAHÇELİ´YE TEPKİ GÖSTERDİ

Aday listesine konulmadığını İstanbul´da öğrendikten sonra telefonlarını kapatan Akşener, MHP Genel Başkanı Bahçeli´ye tepki gösterdi. Sözcü´de yer alan habere göre; Meral Akşener, yakın çevresine şu değerlendirmeleri yaptı:

?ÖN PLANA ÇIKMAMDAN RAHATSIZ OLDU?

?Hakkımda o kadar konuştu, konuştu sonra da yemin töreni sırasında Meclis Genel Kurulu´nda yanına çağırdı. 12 dakika yanında oturdum. O kadar dayanabildim sonra kalktım.

Devlet Bey, çok ön plana çıkmamdan rahatsız oldu. 7 Haziran seçimlerinde beni aday göstermeyeceğini düşündüm, ama aday gösterince şaşırdım. Bu sefer aday yapmaz dedim. O yüzden adaylık başvurumu kendim yapmadım. Danışmanım aracılığı ile başvuruda bulundum.

?BENİ GENEL MERKEZ´E AYAĞINA ÇAĞIRDI?

Meclis´teki yemin töreni sonrası kendisiyle hiç görüşmedim, bir araya gelmedim. Bu süreçte bir aracı vasıtası ile görüşmek için beni Genel Merkez´e ayağına çağırdı, gitmedim.

?1 KASIM´DAN SONRA YOL HARİTAMI ÇİZECEĞİM?

1 Kasım´a kadar evimde gelişmeleri izleyeceğim. 1 Kasım sonrası izleyeceğim yol haritamı çizeceğim.? (Kaynak: Sözcü)



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli