Merhum Orhan Zeki Unutmaz’ı Unutulmaz yapan hizmeti

Merhum Orhan Zeki Unutmaz’ı Unutulmaz yapan hizmeti

Vasiyeti ile servetini bağışladığı ÇYDD çok amaçlı eğitim merkezi törenle hizmete açıldı.

Merhum Orhan Zeki Unutmaz’ı Unutulmaz yapan hizmeti

Vasiyeti ile servetini bağışladığı ÇYDD çok amaçlı eğitim merkezi törenle hizmete açıldı.

Bandırma’nın yetiştirdiği önemli isimlerden Merhum Orhan Zeki Unutmaz vefatı öncesi hazırlattığı vasiyetname ile servetinin önemli bölümünü gençlerin eğitimine harcanmak üzere bağışta bulunduğu Bandırma Çağdaş yaşamı destekleme Derneği ÇYDD hizmet binası Genel Başkan Prof. Dr. Ayşe Yüksel’in katılımı ile hizmete girdi.

2. Okul sokakta faaliyete geçen 3 katlı kurumsal yapı’nın açılışına başta Merhum Orhan zeki Unutmaz’ın ablası Mefhure Unutmaz Öztan başta olmak üzere, ÇYDD Genel başkanı Prof. Dr. Ayşe Yüksel, Denizcilik Fakültesi dekanı Prof. Dr. Mustafa Sarı, CHP Genel Başkan yardımcısı Ahmet Akın, Belediye Başkanı Tolga Tosun, önceki başkan Dursun Mirza ve kalabalık bir katılım gurubunu genç sanatçı Hazal Saraçoğlu Keman eşliğinde karşıladı.

Açılışta konuşan ÇYDD Genel Başkanı Prof Dr. Ayşe Yüksel, Kadınları bu ülke kurucusu M. Kemal Atatürk’e borcu bulunduğunu, bu borcu ödemek için daha çok çalışmaları gerektiğini vurguladı.

Belediye Başkanı Tolga Tosun ile CHP Genel Başkan yardımcısı Ahmet Akın’da açılışta yaptıkları konuşmada Orhan Zeki Unutmaz’ın önemli bir hizmete vesile olduğunu vurgulayarak kendisine rahmet dileğinde bulundular.

Açılış programının onur konuğu Mefhure Unutmaz Öztan ise ÇYDD’nin gençliğe yönelik çalışma ve çabalarında başarı dileğinde bulundu.

Daha sonra Ritim üstadı Serkan Kalaycı eşliğinde küçük öğrencilerden oluşan ritim grubu nefis bir ritim resitali ile konuklara doyumsuz bir ziyafet çektiler. 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı