Merinos 90+3 te

Merinos 90+3 te

Bursa Merinos zirve yolunda Gönen engelini ite kaka 90+3 golüyle aştı





Bursa Merinos A.Ş - Gönen Belediyespor : 1-0

Bursa'daki zorlu maçı Uğur Topaloğlu yönetti. İlk yarı orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçın ikinci yarısının ilk 20 dakikasında rakip kalede baskı kuran yeşil beyazlılar gol bulamadı. Maçın skorunu uzatmada ev sahibi adına Tarık söyledi ve maç 1-0 Merinos'un üstünlüğü ile sona erdi.

İki takımın da birbirlerini kontrol ederek oyunun orta sahada kabul etmeleri gol pozisyonu getirmezken 16. ve 19. dakikalarda Merinos iki kez geldiği rakip kalede gol bulamayınca ilk yarı golsüz kapandı. İkinci yarıya daha iyi başlayan ve top çeviren Gönen Belediyespor üstünlük kurduğu 20 dakika içinde Merinos kalesinde etkili olamadı.

63. dakikada gelişen Merinos atağında Cemil'in yakın mesafeden şutunda Gönen Belediyespor kalecisi Cihan gole izin vermedi. İki takımın da vasatın üstüne çıkamadığı maçın 3 dakikalık uzatmasının son dakikasında Merinos'un kazandığı faul atışını Cemil kullandı.

Ceza sahasında yaşanan karambolde hamle yapan Tarık kafa ile topu kalecinin sağından filelere göndererek Merinos'un beklediği golü ağlarla buluşturdu. Golden sonra futbolcularla teknik heyet ve yedek futbolcular sevinç yumağı oluşturdular. Maçın kalan saniyelerinde gol olmayınca Merinos A.Ş. kötü futbol sergilediği maçtan 3 puan çıkartarak zirve yarışından kopmadı.

Gönen Belediyespor ise ligde 3. mağlubiyetini aldı. Yeşil beyazlı takımın sağ beki Sonat ortaya koyduğu oyunla takımının ve sahanın en iyisi oldu. Sonat üstün performansı ile dikkat çekiyor.

Son 4 maç çok önemli

Gönen Belediyespor sezonun ilk yarısında kalan 4 maçtan istediği sonuçları almak zorunda. Sonuçlara göre Gönen, ligde tutunmaya mı oynayacak yoksa zirveyi mi zorlayacak bunu belirleyecek. Merinos karşısında uzatmalarda yıkılan Gönen bu sezon ilk kez üst üste 2 haftayı puansız kapadı.

Geçtiğimiz hafta kendi evinde Küçükçekmece'ye 1-0 kaybeden Gönen bu haftayı da Merinos deplasmanında 1-0 yenik kapatınca puan cetvelinde 11. sıraya geriledi ve il takımları içinde en alt sırada yer aldı. Lider Ayvalıkgücü ile 13 olan puan farkı 8. sıradaki Balıkesir Belediye ile 5. Gönen Belediyespor devrenin kalan son 4 maçını da üst sıralardaki takımlarla oynayacak.

Bu takımlardan ilki lider Ayvalıkgücü Belediyespor. Lideri evinde ve taraftarı önünde konuk edecek yeşil beyazlılar, daha sonra Bursa takımı Yenişehir'e gidecek. Buradan dönüşte Vefa'yı ağırlayacak olan Gönen ilk yarının son maçını Biga'da Bigaspor'la oynayacak.

Bu 4 karşılaşmadan mücadelesinin karşılığını puan olarak alabilirse ligin ikinci yarısında bir Gönen zirveye oynayan takımlar arasında yer alabilir.


SAHA : Merinos

HAKEMLER : Uğur Topaloğlu 5, Hüseyin Kıvanç Durmaz 5, Aykut Dorsan 5

MERİNOS A.Ş. : Sefer 4, Tarık 7, Semih 6, Okan 6, Cengiz 6, Muhammet 6, Selçuk 5, (Dk. 48. Metehan 4) Erdi 5, (Dk. 85. Gökhan 2) Ender 4, Cemil 6, Osman 6,

GÖNEN BELEDİYESPOR : Cihan 5, Sonat 7, Mennan 6, Ersin 6, Mustafa 6, İsa 5, Candaş 5, Engin 5, (Dk. 66. Çağlar 2) Emin 4, (Dk. 65. Cem 3) Hakan 6, Oğuzhan 5, (Dk. 79. Sinan 3)

GOL : Dk. 90+3 Tarık, (Merinos A.Ş.)






Gönenli fanatik
11.12.2012 09:48:08
Yorum yapacak bir şey yok Balıkesir Belediye ve Ayvalık aldı başını gitti, bu gidişle seneye süper amatör yolu gözüküyor.

Gönenli fanatik
11.12.2012 09:57:06
Beraberliğe abone olmuştu şimdi mağlubiyete abone olmaya başladı. Geçen hafta karşı karşıya atamadı penaltı kaçtı Emin yükü tek başına kaldıramaz gol atamazsa kazanamıyor takım.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli