Herkesin derdi Ban ban oldu.

Herkesin derdi Ban ban oldu.

Ünlü İş Adamı İsmet Yalçın, Teşvik pirimi ile maça geliyor

Bandırmaspor´un Cumartesi günü saha ve seyircisi önünde konuk edeceği kardeş takımı Fethiyespor ile oynayacağı karşılaşmanın stresi herkesin derdi oldu.

Bandırma´da ve Bandırma dışında yaşayan Bandırmalıların dikkatle izledikleri Cumartesi günü oynanacak karşılaşmanın mutlak galibi Bandırmaspor olması için herkes elinden geleni yapıyor.

Teknik ekip Fethiye hazırlıklarını sürdürürken taraftar grupları bu karşılaşmanın telafisi olmadığını, Şampiyon adayı Menemen´in Şampiyonluğu garantilemiş olduğundan Konya´daki Anadolu Selçuklu karşılaşmasına genç ve yedek kadro ile çıkacağı, bununda düşme hattındaki Anadolu Selçuklu için 3 puan anlamına geldiği, dolayısı ile Bandırmaspor´un bu durumda mutlak galibiyet alması gerekiyor.

İşte bu noktada elini taşın altına koymak isteyen kurumların başındaki Belediye başkanı Tolga Tosun, akşam Gönen´de gerçekleşen geleneksel "Demokrat Platformu" aylık olağan yemeğine konuk oldu.

Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz´ında hazır bulunduğu resepsiyon´un ev sahibi ve eski Bandırmaspor Başkanı Adnan Erdan konuya ilişkin açıklamada bulundu.

Bunun üzerine Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, "Cumartesi günü Bandırmaspor´luyuz." diyerek manevi desteğini gösterdi.

Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun ise, sözkonusu Bandırmaspor olduğunda akan sular durur, tüm dikkatlerimiz ile gelişmeleri takip ediyorum." dedi.

Bu arada gecenin onur konuklarından İstanbul´da et ve et restaurantları zinciri sahibi İsmet Yalçın, Cumartesi günü Bandırma daki karşılaşmada bulunacağını ve bordo beyazlı ekibe galibiyet primi vermek istediğini açıkladı.

Gönen Çınarpınar´daki 50 dönümlük büyükbaş hayvancılık çiftliği ile İstanbul´daki "GÜNAYDIN ET ve ET RESTAURANTLARI" sahibi İsmet Yalçın, Cumartesi günü oynanacak Fethiye maçı için takımın ihtiyacı olan moral ve motivasyona katkı amacı ile maça geleceğini ve Bandırmaspor´a galibiyet primi vereceğini açıklaması geceye katılan kalabalık Demokrat grubundan büyük alkış aldı.

Bandırmaspor´a Fethiye maçı için galibiyet primi vermeyi açıklayan "GÜNAYDIN ET ve ET RESTAURANTLARI" zinciri sahibi İsmet yalçın´ın Ankara´nın yanı sıra İstanbulda Etiler, Trabya, Maltepe, Tuzla, Osmangazi Köprü ayağı yurt dışında ise Dubai´de işletmeleri bulunuyor.

/resimler/2019-5/1/1841594688042.jpg



Anahtar Kelimeler: Merkezin derdi oldu
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı