Mert Yılancı, Grekoromen ´de 2. Oldu

Mert Yılancı, Grekoromen ´de 2. Oldu

Balıkesir´de düzenlenen okullar arası Grekoromen güreşlerinde fırtına gibi esen Bandırmalı Mert Yılancı çalışmalarını 2.lik madalyası ile taçlandırdı.

Balıkesir´de düzenlenen okullar arası Grekoromen güreşlerinde fırtına gibi esen Bandırmalı Mert Yılancı çalışmalarını 2.lik madalyası ile taçlandırdı.

Bandırma Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürlüğü ve Halk Eğitim Müdürlüğü Güreş takımı Balıkesir de düzenlenen Ortaokullar arası Grekoromen İl şampiyonasına katıldı.

/resimler/2016-12/14/2236249692965.jpg

Antrenör İsmail Kurttürk nezaretinde 47 kg. da Mert Yılancı, 53. Kg. da Efe Yerçok, 59 kg. da İbrahim Gezer, 42 kg. da Mustafa Erdim ve 53. Kg da Ozan Ersöz´den oluşan takımla İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Ortaokullar arası Balıkesir İl şampiyonasına katılan güreşçilerimiz önemli başarı kazandı.

Bandırma Güreş Takımından 53. Kg. da Efe Yerçok, 59 kg. da İbrahim Gezer, 42 kg. da Mustafa Erdim ve 53. Kg da Ozan Ersöz burun farkı ile kürsü derecesini kaybederken, 47 kg da Mert Yılancı final güreşerek kürsüde 2.ci oldu.

Aynı zamanda Milli Güreş Hakemi ve Antrenörü olan Bandırma Güreş takımının antrenörü İsmail Kurttürk, Okulların açılması ile okullar arası salon güreş şampiyonalarında, yaz aylarında ise Ata spor Yağlı Pehlivan Güreşlerinde istikrarlı bir çizgi yakalayarak pehlivanlar Otağı Bandırma´nın namını en üst noktalara taşıma adına ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini, bu noktada mevcut 40 lisanslı güreşçilerine ek olarak okul taramaları ile yeni güreşçi adayları taraması yaptıklarını söyledi.

Milli Hakem ve Güreş antrenörü İsmail Kurttürk ,?Bandırma ve Erikli Ata sporunda marka olmuş er meydanlarında cazgırların dilinden düşmeyen nadide şehirlerimizden birisidir. Bu nam ve unvanı yerde bırakmaz biz eski duayenlere yakışmaz, amaç ve gaye ile vücut yapısı uygun 7-8 yaş arasında ailesinin de bu amacı destekleyecek namzetler arıyoruz.?

?İnanıyoruz ki bu hedefle amaca sımsıkı sarılacak gençlerimiz yakın gelecekte salon ve çayır güreşlerinde bölgemiz ve kentimiziz ismini yine en üst noktada temsil edeceklerdir. Bandırma Kara Ali´ler le, Hasan Acar´lar la, Sabri Acar´lar la yakaladığı başarıyı yakalamak en büyük arzumuzdur.? Dedi.

/resimler/2016-12/14/2236423072828.jpg



Anahtar Kelimeler: Mert Yılancı Grekoromen Oldu
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli