Mesai arkadaşlığından, hayat arkadaşlığına

Mesai arkadaşlığından, hayat arkadaşlığına

Petrol İş eski Başkanı Hatice & İsmail Kayan’ın İstanbul’da görev yapan Matematik Öğretmeni oğulları Okan ile İstanbullu Mine &Nedim Hacıoğlu’nun Rehber Öğretmen kızları Melike görkemli bir törenle yaşamlarını birleştirdiler.

Petrol İş Sendikası önceki dönem Başkanı Hatice & İsmail Kayan çiftinin İstanbul’da görevli, Matematik öğretmeni yakışıklı oğulları Okan Kayan ile İstanbullu Mine & Nedim Hacıoğlu ailesinin Rehber Öğretmen olarak görev yapan güzel kızları Melike Hacıoğlu, mesai arkadaşlığını hayat arkadaşlığına dönüştürme arzuları her iki aileden de onay görünce düğün yasakları kalkar kalkmaz alınan tarih bu akşam mutlu sonla noktalandı.

Sunullah Mahallesi Emek kıraathanesinde verilen yemek ardından Etimaden Asit lojmanları içinde sosyal organizasyonlar için hazırlanan devasa çim platformda gerçekleşen düğünde önce nikâh vardı.

Genç çift Melike ile Okan alkış yağmuru altında indikleri pistte önce dans ettiler, ardından oyun havası oynadılar.

Program gereği hazırlanan nikâh masasına geçen genç çift Melike ile Okan’ın yaşamlarını birleştirdikleri nikâh töreninde, nikâhı Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun kıydı.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı