Mesaj cinayeti

Mesaj cinayeti

Bir gün sonra görülecek mahkemeleri öncesi hesaplaşma cinayeti




Bir gün sonra görülecek mahkemeleri öncesi hesaplaşma cinayeti.



Bandırma 100 yıl mahallesi 1535 sokak üzerinde meydana gelen olayda  kanlı hesaplaşmada aynı işyerinde çalışan İsa çelik(43) Celal Ateş(40)ı bırak darbeleri ile vurarak öldürdü.



Cinayete SMS neden oldu


Cinayet ile ilgili yapılan araştırmada olaya SMS lerin neden olduğu öğrenildi. Ayni iş yerinde çalışan ve Dursunbey ilçesi Aziziye köyü eşrafından olan İsa çelik ile Celal Ateş bir taraftan da uzak akraba oldukları öğrenildi.


Ayni köylü, Ayni işyerinde çalışıyorlardı.


Bandırma 100 yıl mahallesinde bir sokak ara ile ikamet eden taraflardan cinayete kurban giden Celal Ateş'in, İsa Çelik'in bir yakınına SMS attığı gerekçesi ile açılan davanın duruşmasından bir gün önce. Yani dün akşam saat 20.oo sularında eşi ile Nato caddesi üzerindeki bir marketten alışveriş yaptıktan sonra evine dönen Celal Ateş'i takip ederek oturduğu 1535 sokak üzerinde meskun bir kenara geldiği noktada arkasından yaklaşarak bıçak darbeleri ile yaralayan İsa Çelik, Celal Ateş'in yanında bulunan eşinin imdat çığlıkları ve etraftan yetişenlerin müdahalesi ile olay yerinden uzaklaştı.

Celal Ateş olay yerine çağırılan 112 acil ambulansı ile kaldırıldığı Bandırma Devlet hastanesindeki tedavisinden sonuç alınamayarak vefat etti.

Cinayet sanığı olarak firar eden İsa çelik polis tarafından yapılan araştırma sonucu yakalanarak hakkında cinayet zanlısı olarak tahkikata başlatılırken, Cinayete kurban giden Celal Ateş kaldırıldığı Bursa Adli tıp'dan gerekli raporların hazırlanması ardından Bandırma mezarlığında morg'a alındı.

Cinayet kurbanı Celal Ateş'in Afganistan'da asker olarak görev yapan oğlu'nun gelmesi ile birlikte Perşembe günü Dursunbey ilçesi Aziziye köyünde toprağa verileceği öğrenildi.













Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli