Meslek komiteleri çalışıyor

Meslek komiteleri çalışıyor

TİCARET ODASI 4. MESLEK KOMİTESİNDEN İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI VE ELEKTRİKÇİLER VE ELEKTRONİKÇİLER ESNAF ODASINA ZİYARET

Odalar arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi, sektörel sorunların tespit edilerek çözüm arayışlarının gerçekleştirilebilmesi için 4. Meslek Komitesi tarafından İnşaat Mühendisleri Odası ve Elektrikçiler ve Elektronikçiler Esnaf Odası’na ortak ziyaret gerçekleştirildi.

Ortak ziyaret kapsamında Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Enver Çangal, 4. Meslek Komite Başkanı İsmail Akgün, Komite Üyeleri; Onur Çon, S.Cem Candemir, Cevahir Çakmak, Fikret Çakır ve komiteden sorumlu oda personeli Tuğçe Dayıoğlu, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Gürkan İlgin ile Elektrikçiler ve Elektronikçiler Esnaf Odası Başkanı Eyüp İl ve yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti.

Açılış konuşmasını yapan 4. Meslek Komitesi Başkanı İsmail Akgün, 4. Meslek Grubunda yer alan müteahhit ve elektrik işiyle uğraşan üyelerimizin pek çok alanda ortak sorunları bulunduğundan her iki oda ile de aynı anda görüşmenin proje ve sorunların çözümü sürecinde daha etkili olacağını düşünerek böyle bir ziyaret gerçekleştirmek istediklerini dile getirdi.

Ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade eden Başkan İlgin ve İl, toplantıların devamını ve hatta bir sonraki toplantıya Mimarlar Odasının da katılması gerektiğinin üzerini çizdi.

4. Meslek Grubunun karşılaştığı en büyük sorunun Kadastro Müdürlüğü’ndeki işlemlerin yetersiz personelden dolayı çok uzun sürelerde yapılması, Belediye’de İmar İşleri, Fen İşleri ve Ruhsat alımlarında yaşanan sıkıntılar ve Proje Hizmet Bedelleri konularına değinilen toplantıda bu sorunların çözümü için müşterek hareket etme ve ortak toplantı girişimlerinin devamı hususunda istek ve memnuniyetler dile getirildi.

 

 

 



  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu