Mesut Bakkal: “Artık bende Bandırma ile birlikte bir galibiyet tatmak istiyorum”

Mesut Bakkal: “Artık bende Bandırma ile birlikte bir galibiyet tatmak istiyorum”

Bakkal; Oyuncularıma güveniyorum. Güzel çalışıyorlar. Mutlu çalışıyorlar. Kulübün düzeni zaten iyi, hiçbir sıkıntı yok. Ben bu türlü ortamlar yaratıldığı zaman hem iyi çalışma, hem de güzel olunca iyi şeyler olacağına inanıyorum."

 Bandırmaspor’un teknik direktörü Mesut Bakkal, Erzurumspor F.K. maçına gideceğiz. İyi bir sonuç almayı, iyi başlamayı ve morallerin düzelmesi en büyük dileği olduğunu, İyi çalıştıklarını söyledi. 

Bakkal gazetecilere yaptığı açıklamada, takımla birlikte çalıştığımız ikinci haftaya girdiklerini, Futbolcuların kendilerini daha yi tanımaya, daha birlikte çalışma imkânı olduğunu dile getirdi.

 Geçen haftayı istemedikleri bir sonuçla kapattıklarını ifade eden Bakkal, şöyle konuştu:

“Geçen hafta Sakarya karşısında, maçtan sonra da söyledim çok basit goller yedik. Bizim hem oyuncu grubuna, hem de bulunduğumuz ortamdaki hedeflerimize hiç yakışmadı. Bunları oyuncularla paylaştım zaten. Ama düzelmeyecek şeyler değildi. Bu hafta güzel bir çalışma ortamı bulduk. Hem derslerimizi çalıştık. Hem dış sahada oynayacağımız Erzurumspor F.K.  maçının nerelere getireceğinin hesabını yaptık. O hatalarımız üzerinde hafta boyunca uğraştık. Özellikle defans arkasına atılan toplar, beraber oynamamız, oyun disiplini gibi işlerle çalıştık. Tabi çalıştıkça işlerin daha iyi olacağına inancım daha da artıyor. Çünkü ne verirseniz, alabileceğiniz bir oyuncu grubu var. Ufak tefek sakatlıklar yaşıyoruz. Levent Ayçiçek’in adalesine antrenmanda bir darbe geldi. Mustafa Saymak eski sakatlığından dolayı dün antrenmanı bıraktı. Mateusz Holownia’ın adalesinde biraz sıkıntısı var. Isaac Tshikuna cezalı, Berkan Mahmut Keskin zaten sakattı ama geniş bir kadromuz var. Herkes, herkesi telafi edebilecek kalitede ve güçte. 20-22 oyuncumuz var bunlarla beraber Erzurumspor F.K. maçına gideceğiz. İyi bir sonuç almayı, iyi başlamayı ve morallerin düzelmesi en büyük dileğim, İyi çalıştığımızı düşünüyorum. Oyuncu grubundan aldığımız veriler ve işler bunlar. İyi hazırlandık, inşallah artık bende Bandırma ile birlikte bir galibiyet tatmak istiyorum. Oyuncularım iyi kendilerine güveniyorum. Güzel çalışıyorlar. Mutlu çalışıyorlar. Kulübün düzeni zaten iyi, hiçbir sıkıntı yok. Ben bu türlü ortamlar yaratıldığı zaman hem iyi çalışma, hem de güzel olunca iyi şeyler olacağına inanıyorum.” İfadelerini kullandı. Ahmet PESEN



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı