Metin OK iddialı

Metin OK iddialı

CHP`de aday adaylığı başvuru süresini son anda kullandı.

CHP eski ilçe Başkanı Metin Ok, Belediye Başkan, aday adaylığı için istifa ettiği ilçe örgütüne gelerek resmi başvurusunu yaptı.

Metin Ok`un partiye gelişi CHP lilerce gövde gösterisine dönüştürüldü. Kalabalık partili topluluğu Cumhuriyet alanında alışlarla karşıladıkları Aday Adayları Metin Ok, ilçe başkanlığında dosyasını teslim ederek parti iç tüzük hükmü gereği mevzuata uygun davranarak başvurusunu yaptığını söyledi.

Ok, CHP nin demokratik bir siyasi parti olduğunu, başka partilerle karıştırılmaması gerektiğinin altını çizerek, aday çokluğunu demokratik temayüllerin uygulanması zenliğinliği olarak tanımladı.

Ok, her aday adayının kendi alanında başarılı olduğunu, parti içi bu mücadelede herkese başarı dilediğini ancak, kendisine daha çok şans dilediğini söyledi.

Aday çokluğunun yerelde iktidar olan CHP nin başarısızlığından mı, kaynaklanıyor ? sorusuna Kesinlikle böyle bir düşüncenin sözkonusu olmadığını, hiçbir CHP linin Bandırma Belediyesini başarısız gösterme gibi ilgisi olmayan bir iddia ile itham etmesinin sözkonusu olamayacağını belirten Ok, ``Bandırma Belediyesi son derece başarılı bir Belediyedir, eksikler olabilir buda engellemelerden kaynaklanan eksikliklerdir, amaç ve hedefimiz bu engelleri aşarak Bandırma`yı uçuracak projelerimizi hayata geçirerek başarı çıtamızı daha yükseklere taşımaktır.`` dedi.




Raşit akkapan
4.09.2013 01:41:07
Tebrikler Metin ok senin kazanacağını gönüllerden hissediyoruz

  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli