Meydan Köpeklere teslim

Meydan Köpeklere teslim

Toplu Köpek gezintileri vatandaşlar için tehlike oluşturuyor




Özellikle limanda sabah saatleri yürüyüş sporu yapanlar için tehlike oluşturan Köpekler ısırdıkları vatandaşların yaşadıkları mağduriyetle birkez daha gündeme geldiler.

Geçtiğimiz hafta sonu limanda yürüyüş yaparken köpeklerin ısırdığı gerekçesi ile Devlet hastanesi acil servisinde tedavi altına alınan 3 kişi kuduz aşısı ile koruma altına alındı.

Sokak hayvanları sevenlerin bu noktadaki fevri davranışları konuya yönelik tedbirlerin zafiyet göstermesine neden olurken limanda çevresinde sabah sporu için yürüyüşe katılan vatandaşların haklı mağduriyetlerine neden oldu.

Bu konuda gazetemiz Manşet`i arayarak sitemlerini dile getiren vatandaşlar yaşanan olumsuzlukları mendirekte rastladıkları zabıta görevlilerine de ilettiklerini ancak önlem anlamında her hangi bir tedbirin alınmadığın kaydettiler.






Engin Kahraman
13.02.2013 01:46:47
Acıtmadan canlılara bir zarar vermeden bir çözüm bulunmalı benimde köpegim var 6 aylık çocugumda var lakin meydana indigimde tedirgin oluyorum meydanda köpekleri besleyenler bir köpege işkence edildiginde hepsi birden ayaklanıyor lakin bir gün küçük bir çocuk köpek saldırısında zarar gördügünde eminim hiç birinin sesini çıkmayacak.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı