Meymenetsiz herif

Meymenetsiz herif

Böylesine pişkinden başka ne beklenir ki !...






İDO nun özelleştirilmesi sonrası yeni sahip olarak uygulamaya koyduğu Dinamik fiyat ile Ülke vatandaşının tepkisini üzerine çeken İDO nun sahibi Hamdi Akın, tüm bu tepkilere pişkin pişkin gülerek poz veriyor.

Köprüyü geçene kadar Ayı`ya, dayı diyen Akın bilindiği üzere İDO`nun ballı börek kazanımlarından iştahını kabartarak, Bu kez Bandırma- istanbul arasında Ro-Ro taşımacılığı için harekete geçmişti.


Devletin vatandaşı lehine kullanması amacıyla tahsis ettiği ÖTV siz mazotu olarak, Vatandaşa kazığı köküne kadar oturtan Meymenetsiz suratlı pişkin Halil Akın bugün de ulusal yayın organlarından Takvim`e kapak oldu.


AK GÜNLERİN VAATÇİLERİN SUS PUS

İDO nun Bandırma ayağındaki esnaf temsilcisi AKP meclis üyesi Niyazi Güler ise konuya toplumsal infial uyandıracak eylemler yerine bir tek cılız beyanat ile perde gerisinde kaldı.


İDO`nun milletin istikakı Mazotu ÖTV siz kullanarak, hıncını vatandaştan çıkartırcasına Dinamik fiyat uygulamasına devam etmesine İktidar yanlısı yayın organları ve köşe yazarları dahi isyan ederken, AK gün vaatçilerinin Bandırma ayağındaki temsilcileri vatandaşa 6 saatlik ucuz karayolu önerisini sunuyor.










Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli