10 yıl sonra bir gelenek geri döndü.

10 yıl sonra bir gelenek geri döndü.

Bando eşliğinde bayrak töreni, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan ile geri döndü.

Edremit´te 10 yılı aşkın süredir yapılmayan bando eşliğinde bayrak töreni, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan ile geri döndü.

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan´ın talimatıyla Zabıta Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan tören mangası ve bando eşliğinde belediye hizmet binasından Cumhuriyet Meydanı´na kadar tören yürüyüşü gerçekleştirildi. Cumhuriyet Meydanı´nda Akçay Şehit Halil Kantarcı Ortaokulu Bandosu eşliğinde İstiklal Marşı okunup göndere bayrak çekildi. İstiklal Marşı belediye anons sisteminden yayınlandı. Törene vatandaşların da ilgisi yoğun oldu. Vatandaşlar bandoya alkışlarla eşlik etti.

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Edremit´in kent kültüründe yer alan gelenekleri yaşatmak istediklerini ifade etti. Başkan Arslan, ?İlçemizde Cuma ve Pazar akşamları Cumhuriyet Meydanı´nda yapılan bayrak töreni önemli bir geleneğimizdi.  10 yıldan fazla bir süredir yapılmayan ve unutulmaya yüz tutan bu geleneği yeniden Edremit´in kent kültürüne kazandırmak için adım attık. Seçim projelerimizde söz verdiğimiz ve yakında faaliyete geçireceğimiz belediye bandomuz ve zabıta ekibimiz eşliğinde  bu bayrak töreni geleneğimiz, her Cuma ve Pazar akşamı devam edecek? dedi.

/resimler/2019-5/31/2122030698772.jpg



Anahtar Kelimeler: Mezuniyet töreni yapıldı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli