MHP Bandırma İlçe Teşkilatı Görevden alındı

MHP Bandırma İlçe Teşkilatı Görevden alındı

Bahçeli, olağan üstü Kurultay için İmza veren Teşkilatların peşine düştü.

Milliyetçi Hareket Partisi, Bandırma İlçe Başkan Hakan Güzel ve yönetim kurulunu görevden aldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi´nden yapılan açıklamada,  ?Parti tüzüğünün 52. ve 54. maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden Başkanlık Divanı tarafından tüzüğün 34. maddesine göre Bandırma ilçe yönetim kurulunun feshine karar verilmiştir? denildi.

MHP Bandırma İlçe Teşkilatındaki görevden almanın Haziran ayında yaşanan olagan üstü kurultay oluşumunda imza veren üyelere karşı eylem olarak algılandı.

/resimler/2016-7/28/1910305694170.jpg

MHP İlçe Başkanı Hakan Güzel gerek ilçe yönetim kurulu üyesi, gerekse kongre ile ilçe başkanı olduktan sonra ortaya koyduğu istikrarlı çizgi ile hem partisinin oyunu yükseltmiş, hemde dik duruşu ile toplumun her kesiminden takdir ve övgü almıştı.

/resimler/2016-7/28/1913594606487.jpg

Son zamanlarda düşük profil ve iktidar yanlısı açıklamaları ile örgütlerin lideri olma noktasında önemli vizyon kaybına neden olan Devlet Bahçeli, kötü gidişi yorumlayıp, siyaset yelkenlerini "Değişim" rüzgarları ile dolduran %80 lik delegasyon gurubu ile ortak hareket ederek, Bahçeli´nin karşı olduğu Kurultay toplanmasına imza koyan Bandırma İlçe Başkanı Hakan Güzel, Genel Merkez tasarruflu azdedilme karşısında sogukkanlılığını kaybetmeyerek "Bizler Vatan bütünlüğünün devamı adına, ğlkenin dört bir köşesinde rütbesiz bayrak nöbetinde olan neferleriz." diyerek Genel Merkez tasarruflu azdedilmenin "Milliyetçi" kimliklerini etkilemeyeceğini vurgulayarak, "Görev verilir yaparız, görev alınır rütbelerimizi söker er olarak mücadelemize devam ederiz. Prasedürler yetkimizi alır yüregimizdeki aşkı değil." dedi.



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı