MHP de KAN KAYBI ÖNLENEMİYOR

MHP de KAN KAYBI ÖNLENEMİYOR

Bigadiç´ten sonra Erdek İlçe teşkilatı da toplu olarak istifa etti.

 MHP´de yaşanan parti içi uyumsuzluk yeni eski gözetmeksizin tüm teşkilatları içine alan kanser gibi bir birini izleyen istifalarla sürüp gidiyor.

Önceki hafta yapılan İl kongresi ve ardından yaşanan polimikler Bigadiç ilçe teşkilatından sonra Erdek ilçe teşkilatında da toplu istifaya neden oldu.

/resimler/2017-7/21/1306041456382.jpg

Erdek´te 2 Ay önce yapılan genel kurul ile göreve gelen Süleyman Sacit Yüksek başkanlığındaki ilçe teşkilatı parti tabelasını indirerek toplu istifalarını kaymakamlığa sundu.

Milliyetçi düşüncenin mihenk taşlarından Erdek ilçe teşkilatı ilgili makamlara iletilmek üzere Erdek Kaymakamlığına sundukları istifa sonrası yazılı bir açıklamada bulunarak zorunlu istifa gerekçelerini kamu oyu ile paylaştılar.

İlçe başkanı Süleyman Sacit Yüksek imzasıyla yapılan basın açıklamasında istifa kararı ve nedenleri şöyle duyuruldu:

?Son dönemde  yaşananlar yüce Türkiye Cumhuriyeti devletinin bekası, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünün ve aziz Türk Milleti´nin huzuru, refahı, kardeşliği konularında içinde bulunduğumuz şartlar; kalbi bu vatan için atan her vatandaşımızı derin bir üzüntü ve endişeye sevk etmiştir.
Geçmiş dönemde doğru olarak kabul ettiğimiz ve savunduğumuz düşünceler ne ise bugün verdiğimiz kararda da bu doğru bildiğimiz gerçeklerin etkisi mevcudiyetini korumaktadır
Çaba ve emek üzerine kurulan bu kutlu ve meşakkatli yolda yürürken ana ilkemiz  ikbal ve istikbal noktasında ülkemizin geleceğinin yüksek medeniyet ufkuna ulaşmasıydı.
Ülkemizin teminatı ve sigortası olan Milliyetçi Hareket Partisi´nin, birlik ve beraberliğe, her zamankinden daha çok ihtiyacının olduğu, bir tek ülkücüyü bile dışlama gibi bir lüksünün olmadığı bu dönemde, ülkücülerin pasifize edilmeye çalışılması..
BALIKESİR İl Kongresinde Divan Başkanı olan Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya MHP Milletvekili Mehmet Günal tarafından İl Başkanlığı´na aday olan İl Teşkilatımızın Üyesi Sayın Mustafa Ozan Dereli´nin adaylığının, üye olmadığı gerekçesi ve çeşitli entrikalarla kabul edilmemesi..
Boş kağıda imza attırılarak, üzerinin bilgim dışında doldurulması vb.durumlar...
Bu tür ayak oyunlarını bir ülkücüye yakıştıramadığımız gibi, aynı düşüncede olan genel merkez ve yöneticileriyle birlikte  çalışmamız mümkün görünmemektedir. Yaşanan bu hadiselerden dolayı, Erdek  İlçe Teşkilatı olarak büyük bir huzursuzluk yaşamaktayız..
İşte bu yüzden yıllarca GURURLA  mensubu olduğumuz  lakin;
Vizyonunu kaybetmiş, ülkücü hareketin hassasiyetlerini zayıflatmış bir siyasi parti haline gelen Milliyetçi Hareket Partisi´nden Erdek İlçe teşkilatı olarak  istifa ediyoruz. 
Milliyetçi Hareket Partisi, başbuğumuz Alparslan Türkeş in fikirlerine, vizyonuna ve misyonuna kavuşuncaya kadar bu ayrılığımız devam edecektir.
Bu duygu ve düşüncelerle, çalışmalarımda bana omuz veren yönetim kurulu üyelerime, mücadele eden ve oy veren, Türk devletinin ve milletinin milli hafızası ve refleksi olan ülküdaşlarıma canı gönülden teşekkür ederim
Bugünden itibaren inançlı bir Türk Milliyetçisi olarak, Atatürk ilkelerine ve Cumhuriyete bağlı duruşumuzu bozmadan inandığımız değerler uğruna ve doğru bildiğimiz yolda mücadelemize devam edeceğiz.
Bizden sonra görev alacak arkadaşlarımıza başarılar dileriz.?

/resimler/2017-7/21/1317310844764.jpg



Anahtar Kelimeler: KAYBI ÖNLENEMİYOR
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli