MHP hareketliliği

MHP hareketliliği

MHP İlçe Başkanlığı izleme, inceleme ve koordinasyon ziyaretlerini Bandırma Muhtarlar Derneği ile sürdürdü.

 

  MHP Bandırma İlçe Başkanlığı kentin günlük yaşamına dokunmaya devam ediyor. MHP Bandırma İlçe Başkanı Hakan Güzel, beraberinde bazı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaret programında bugün Bandırma Muhtarlar derneği Başkanı ve Haydar Çavuş mahallesi Muhtarı Nur Demir Hancıoğlu vardı.

/resimler/2016-2/18/1824548929932.jpg

Başkan Hakan Güzel beraberinde yönetim kurulu üyeleri Nevzat Özkan, Mehmet Örsel, Bircan Turan ve Parti Kadın Kolları Başkanı Nilgün Duman ile birlikte ziyaret ettiği Nur Demir Hancıoğlu´un Haydarçavuş Mahallesindeki Muhtarlık ve Başkanlık Makamında yönetim kurulu üyeleri ve aynı zamanda dere Mahallesi Muhtarı Nevzat Man iel Sunullah Mahallesi Muhtarı Şener Arabacılar´da hazır bulundu.

MHP İlçe Başkanı Hakan Güzel kuruluşu yakın zamanda gerçekleşem Bandırma Muhtarlar derneği Başkanlığı ile yeni hizmete sokulan Haydar Çavuş Mahalle Muhtarlığı Hizmet binası nedeni ile tebrik ve kutlamalarını iletip, yerel yönetimlerde Muhtarların önemine değinerek, sorumlulukları çok, ancak yetkileri az olan Muhtarların imkan ve olanaksızlıklar içinde hizmet vermenin çabası içinde olduklarını vurgulayarak "Gerek bürokraside, gerekse siyaset dünyasında idare ile varandaş arasında köprü olan Muhtarlara gereken destek verilmelidir."

/resimler/2016-2/18/1826049400035.jpg

Hakan Güzel, özellikle siyasete soyunmuş kimliklerin seçimden seçime ziyaret ettikleri Muhtarların, asıl istek ve beklentilerini karşılamanın mümkün olmadığını, siyasi kimlik ve bürokrasinin Muhtarlık müesseseleri ile temas ve ilişkisinin toplum menfaatine olduğunu vurguladı.

Bandırma Muhtarlar derneği ve Haydar Çavuş Mahallesi Muhtarlığında gerçekleşen sıcak sohbet ve görüş alışverişi ardından Muhtarlıktan ayrılan MHP grubu gerçekleşen ziyaretten olumlu mesajlar aldıklarını açıkladı.

Bandırma Muharlar DerneğiBaşknaı ve Haydarçavuş Mahallesi Muhtarı Nur Demir Hancıoğlu ise kurumsal kimlik itibarı ile Muhtarlıkların her hangi bir partiye mensup olmalarının etik olmadığını, ancak koordinasyon ve diyaloğ anlamında her Muhtarın tüm partilere eşit uzaklıkta gerekli bilgi ve hizmet paylaşımının toplumsal beklentiyi karşılayacak olağan temaslar olarak niteledi.

Başkan Nur Demir Hancıoğlu´da MHP ilçe Başkanı Hakan Güzel ve beraberindeki parti mensuplarına nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek düşüncenin doğru ve güzelliğini tebrik etti.

/resimler/2016-2/18/1826429557141.jpg

 



Anahtar Kelimeler: hareketliliği
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı