MHP, Bahçeli`yi bekliyor.

MHP, Bahçeli`yi bekliyor.

MHP Teşkilatları, Genel Başkan Devlet Bahçeli`yi karşılamak için yoğun hazırlık içinde

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli`nin 30 Kasım`da Balıkesir, 1 Aralık`ta Bandırma`ya yapacağı ziyaret öncesi ilçe teşkilatları yoğun bir hazırlık içine girdi. 

Genel Başkan Bahçeli`nin geçtiğimiz günlerde  Ankara`da düzenlenen Balıkesir günleri tanıtım fuarını ziyaret etmesi, Ardından gerçekleştirdiği Kayseri programında Başta Balıkesir olmak üzere bir çok il ve ilçenin Belediye Başkan Adaylarını açıklaması ardından 30 Kasım için Balıkesir`e verdiği ziyaret sözü bu hafta sonu gerçekleşiyor.

Bahçeli, Balıkesir programı ardından aynı gece Balıkesir`de konaklayacak, 1 Aralık Pazar günü ise Bandırma`ya gerçekleştireceği ziyarette, Bandırmalılarla Ekol düğün salonunda bir araya gelecek.

MHP lideri Bahçeli`nin Balıkesir programı öncesinde katılım programını kapsamlı tutmak amacı ile ilçeler bazında yoğun bir çalışma başladı.

Cadde ve sokaklara asılan dev afişler Bahçeli`nin programını halka duyururken, Erdek MHP Kadın kolları etkin bir çalışma ile genel Başkan Bahçeli`nin Balıkesir programına hazırlanıyor.

Balıkesri Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı İsmail Ok ise ilçe başkanları ve Belediye Başkan adayları ile bir araya gelecek strateji belirledi.



  • Pazartesi 20.2 ° / 8.5 ° false
  • Salı 19.4 ° / 8.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.6 ° / 9.4 ° Güneşli