MHP Bandırma ya yoğunluk verdi

MHP Bandırma ya yoğunluk verdi

Video / Haber Zeki KARADENİZ  

MHP ilçe başkanlığında gerçekleştirilen basın toplantısında konuşam Milletvekilleri adayları Rafet Çetinel ile Yılmaz Uçak 12 Haziran genel seçimlerini MHP nin zaferi ile sonuçlanacağını ifade ettiler.

MHP 2.sıra adayı Rafet Çetinel AKP nin MHP aleyhindeki söylevlerinin gerçeklerle örtüşmediğini belirterek Seçimlere en önde başlayan ve seçim beyannamesini hazırlayarak, ayağı yere basan proğramları ile halkın önüne çıktıklarını oysa diger partilerin MHP nin beyannamesindeki proğramları kopya ettiklerini söyledi.

Çetinel seçim meydanlarında AKP nin desteklenmesinin ekonomik istikrarı desteklemek olduğunu ifade etmelerinin gerçeklikle bagdaşmadığını, Geçmişte ulusal ekonomiye yön veren dış gümlerin buğün Türk bankalarının sahibi bulunduklarını, Bu nedenle dağıtılan kredilerin geri toplanabilmesi adına Ekonomik istikrarla oynama gibi bir lükslerinin kalmadığını ifade etti.

Çetinel Bir dönem balıkesirspor başkanı olarak görev yaptığını bu süreçte Bandırmaspor başkanı mehmet Kılkışlı ile olan dialoğları nedeni ile Bandırmaspor un müsabakalarını yakınen takip ettiğini belirterek,Bandırmaspor`a Bank Asya yolunda başarılar diledi.

MHP nin diger adayı Yılmaz Uçak ise Küresel güçlerin MHP yi meclis dışında bırakma çabalarının sonuç vermeyeceğini Türk halkının 12 Haziran`da tercihini MHP den yana kullanarak özlenen Milliyetçi iktidarı ülkenin başına getireceğini söyledi.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli