MHP den ibretlik yorum

MHP den ibretlik yorum

MHP Milletvekili adayı Atilla Turhan`ın parti sitesinde bir fotoğrafa yaptığı yorum siyaset gündemine bomba gibi düştü.



AKP
, öyle bir parti ki yukarıdaki resim her şeyi çok iyi ifade ediyor. Bu resimdeki benim tanıdığım bir çok kişi gömleğini çıkarmış durumda, başkasının elbisesi giyinmişler, kimi iş için, kimi aş için, kimi ihale için, kimi koltuk için, kimi intikam için. 

Zaten bir numarayı herkes tanıyor, Tayyip, gerekirse papaz elbises bile giyerim diyerek milli görüş gömleğini çıkaranlardan.

2 ci kişi MHP ve CHP yi gezdikten sonra ne hikmetse AKP de karar kılmış, ama resimde hiçte mutlu görünmüyor ve uzaktan bakıyor.

3 cü kişi CHP,DSP TDH(Sarıgül) den sonra AKP ye demir atmış, Belediye seçimlerinde AKP yi yerden yere vurup, birden bire vahiy gelip AKP li olanlardan.

Mü-teahhüt işlerini pek sevenlerden, 4 cü kişi Tayyip in ayaklar altına aldığı Türk milliyetçiliğinin çakmalarından, AKP ye katılmadan önce Tayyip`e küfür etmekten ağzı yamulanlardan, AKP ekonomisinde işsizlikten bunalıp AKP iş bulma kurumuna üye olanlardan ve iş bulanlardan, AKP ye geç olsun ama güç olmasın diyip geçenlerden.

5 ci kişi ailece damarımızı kessen falan renk kan akar diyenlerden, ama ailece Asenalıktan usanıp kendilerini hayır ve hasenat işleri için AKP ye atanlardan.

6.kişi beldelerinin AKP tarafından köye çevrilmesine sevinip Tayyip e teşekkürlerini sunmaya gelenlerden.

(Yorum)
MHP Atilla Turhan




KÖYLÜ 10.5
22.03.2013 13:43:26
Bu resme bakıp yorum yapan kişiyi tanımam ama eğer MHP.LİLERİN hepsi bu düşüncede ise o zaman MHP.NİN neden yıllardır bu HALK TARAFINDAN SEVİLMEDİĞİ ÇOK MALUM BİR DURUM OLUYOR.Sadece MHP.YE oy vermediler diye İNSANLARI bu şekilde KARALAMAKTAN çekinmeyen bir ZİHNİYET HER HALÜKARDA KAYBETMEYE HEP MAHKUMDUR.Ve o insanlar sırf bu şahıs o şekilde NİTELEMİŞ diyede öyle değillerdir.Bu bir KARALAMADIR...

Ahmet Çelik
22.03.2013 14:01:43
Köylü her kimsen ``Halk``diyerek kendi düşünceni genelleme... Halkın ne düşündüğü 2014 Mart`ın da her kez görecek. kendi adına konuş..Demek ki mektup adresini buldu ki savunma gereği duyuyorsun.. gerçekler acıdır. tabloyu herkesin görmesi seni rahatsız ediyorsa orada olmayacaksın.. doğrusu bu. Halkının yanında olacaksın İMRALI nın değil...

KÖYLÜ 10.5
22.03.2013 18:29:44
Sevgili Ahmet Çelik Arkadaşım ben HALK tarafından neden sevilmediğini açıklarken kastım sadece her SEÇİMDE HALK TARAFINDAN SANDIĞIN DİBİNDE BIRAKILMASIYDI.Buda benim DÜŞÜNCEM DEĞİL bizzat yaşanılmış GERÇEKLERDİR.Asıl burada Atilla Turhan kişiler hakkında kendi görüşünü söylemekte fakat bunu yaparkende o bahsettiği kişilerin KİŞİLİK HAK VE ÖZGÜRLÜKLERİNE SALDIRIDA BULUNMAKTA VE HAKARET ETMEKTEDİR.

Ahmet Çelik
22.03.2013 19:03:00
Atilla`yı tanımam ama yazdıklarında hakaret ve riya görmüyorum doğru dedi diye mi çarmıha germeye çalışıyorsun.A.Turan gibiler de bıraksın da meydan sahipsiz mi kalsın.onu mu istiyorsun. bu gibi durumlar insanlık ve ülke sevdası adına bir sınav günüdür. kimin içinde vatan sevgisi,kimin içinde iman sevgisi,kimin içinde riya olduğu ortayaçıkar.insanlarda bunu görür.deşifre olmak sizi rahatsızmı etti

KÖYLÜ 10.5
22.03.2013 20:08:07
Sevgili Ahmet Çelik Atilla Turhan,ı bende tanımam ayrıca sende onu tanımadığını söylüyorsun peki o zaman bu resimde bahsettiği kişileri tanıyormusun?O kişilerin Atilla Turhan,ın bahsettiği KARATERDE OLDUNA EMİNMİSİN? Yazdıklarında HAKARET ve RİYA görmüyorum diyorsun da bu İNSANLARIN SEÇME-SEÇİLME ÖZGÜRLÜĞÜNE YAPILMIŞ BİR SALDIRI DEĞİLMİDİR? MECLİSTE bir M.Vekili PARTİ değiştiğinde Ş......Z Mİ OLUYOR.

teyo pehlivan
24.03.2013 20:39:05
resim herşeyi anlatıyor bende yalan yok hilaf ta !!!

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı