MHP Doktor`da karar kıldı.

MHP Doktor`da karar kıldı.

MHP, Bandırma Belediye Başkan adayı Uzman Dr. Hadi Selimoğlu oldu.

MHP’nin adayı Selimoğlu

Milliyetçi Hareket Partisi Bandırma İlçe Başkanı Karani Erkul, 30 Mart 2014’de yapılacak olan yerel seçimlerde partilerinin belediye başkan adayının Uzman Dr. Hadi Selimoğlu olduğunu açıkladı.Türkiye ve tüm seçim bölgelerinde en iyi sonucu almak için mücadele vereceklerini dile getiren Erkul “Bizim için ilk ve en mühim görev Türkiye’yi rahata ulaştırmak, milletimizi bir ve bütün halde huzura kavuşturmaktır. 30 Mart 2014 günü bunun için bizlere tarihi bir fırsat sunacaktır. Vatanımızın hayrı, milletimizin bekası, devletimizin selameti için Adalet ve Kalkınma Partisi inişe geçmeli, sandığa çakılmayla son bulacak mukadder günlere şimdiden alışmalı ve hazırlık yapmalıdır. Türk milleti AKP yarasını, kangrene dönüşmeden, daha da büyümeden kesip atmalıdır”dedi.

- İrade sandığa yansıtılmalıdır

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde sadece yerel yöneticilerin seçilmeyeceğini dile getiren Erkul “AKP’nin 12 yıla giren iktidar yıllarının detaylı muhasebesi yapılacak, aktörleri malum olan oyunlar göz önüne alınacak, yaşanması kuvvetle muhtemel olan felaketlerin, acıların ve hazin kopuşların izdüşümünde milli irade sandığa yansıyacaktır. Bu nedenle bu seçimlerin hafife alınır hiçbir yanı yoktur. İhmale gelir, ağırdan alınır ve telafi edilebilir herhangi bir tarafı da bulunmamaktadır”dedi.

-Tarihi görevimiz

Erkul “Yerel seçimlerde kalıcı, sağlam, tesirli ve saygın bir netice almak en başta tarihin bize yüklediği bir görevdir. Bu seçimlerde oluşacak siyasi atmosfer peşinden gelecek cumhurbaşkanlığı seçimini ve sonrasındaki milletvekilliği genel seçimlerini de yakından tayin edip yönünü çizecektir. İkbal kaygısı taşıyanlar, koltuk ve statü hırsından gözü kararanlar, çıkar kavgalarıyla vakit öldürenler, hiziplerle oyalananlar milletçe karşı karşıya olduğumuz sorunların sır ve esasını anlamayacaklardır. Türkiye’nin bu kadar hayati gündemi ortadayken; ister içimizde isterse de dışımızda olsun, basit hevesler peşinde koşmak, dedikodu üretmek, kısır çekişmelerin tarafı olmak, hatta dar, sığ ve güdük mantıkla heyecanları kırmak geleceğimizi sabote etmektir”dedi.

-Erkul’dan birlik çağrısı

Anlaşmazlıkları derinleştirmenin,uzlaşma, konuşma ve diyalogdan kaçmanın başarısızlıklara zemin hazırlayacağına dikkat çeken Erkul “Türkiye yanıyorken, millet ağlıyorken, Türklük içten içe kanıyorken, vatan ah vah ediyorken, bilhassa ben milliyetçiyim, ben vatanseverim, ben ülkücüyüm” diyen hiç kimsenin boşa geçirecek bir salisesi, bir saniyesi olmamalıdır”şeklinde konuştu. 



demokrat
10.12.2013 09:59:50
Bu seçim için biraz zor görünüyor.Keşke daha popüler bir isim olsaydı diye düşünüyorum.Hayırlısı...

  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı