MHP Erdek`te iftar verdi.

MHP Erdek`te iftar verdi.

MHP Erdek İlçe Teşkilatı ile Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Erdek Şubesi iftar yemeği verdi.

Erdek MHP çevresi geniş katılımla gerçekleştirdiği iftar yemeğinde il teşkilatıda hazır bulundu.

İftara katılmak üzere gelen konuklar, 30 Mart’ta MHP’nin Erdek Belediye Başkan adayı Z. Haluk Nazlıoğlu ile Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Erdek Şubesi Başkanı Ali Nejat Simitçi tarafından salonun girişinde karşılandı.

İftar Yemeğinde açılış konuşmasını yapan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Erdek Şubesi Sosyal Faaliyetler Birimi Başkanı Ali Özgen, iftar yemeğine katılan davetlilere ve partililere hoş geldiniz diye konuştu.

İftar yemeği boyunca, Balıkesir’de yeni yapılanmaya giden MHP’de eski ve yeni yönetimin kaynaşmasına vesile olan iftar programında sıcak sohbet yaşandı.

Yaklaşık 700 davetlinin katıldığı iftar yemeğine, Balıkesir eski Belediye Başkanı İsmail Ok, MHP’li Balya Belediye Başkanı Osman Kılıç, MHP Balıkesir İl Başkanı Argun Atıcı, Balıkesir MHP İl eski Başkanı Bayram Çılgın, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Balıkesir Şubesi Başkanı Kürşat Can Ateş, Bandırma, Gönen, Susurluk, Manyas, Marmara MHP İlçe Teşkilatı ve Ülkü Ocakları yöneticileri, Erdek Belediye Meclisinin CHP’li Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşları ve Dernekleri ile partililer katıldı.

İftar yemeği sonunda davetlilere hitaben kısa bir konuşma yapan MHP’li Balıkesir Belediye eski Başkanı İsmail Ok, “Siz değerli Erdek’liler ile beraber 30 Martta yerel seçim geçirdik. Seçim süreci boyunca sık sık ilçenize gelerek esnafımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret etmiştik. Daha sonra seçimi kaybettik. Ancak biz yine sizlerin arasındayız. Biz halkımıza hizmet etmek için varız. Seçim bittiği gün ortalıktan kaybolmadık kaybolmayacağız. Bu iftar yemeği vesilesi ile yerel seçimlerde MHP yararına hardal tanesi kadar hizmet etmiş herkes den Allah razı olsun. Hepinize teşekkür ediyor, Ramazan ayınızın mübarek olmasını diliyorum.” dedi.

Ok’un konuşmasının ardından, sahneye gönüllerin başkanı olarak çağrılan İsmail Ok’a MHP Erdek İlçe Teşkilatı tarafından onur plaketi verilerek, dürüst ve adil başkanlığından dolayı teşekkür edildi.

MHP Erdek İlçe Teşkilatına mensup partililer tarafından, önümüzdeki genel seçimlerde İsmail Ok’a, MHP’den Balıkesir’de milletvekili adayı olması yönünde baskı yapıldı.

MHP’nin Erdek Belediye eski Başkan Adayı Haluk Nazlıoğlu, tarafından MHP Balıkesir İl eski Başkanı Bayram Çılgın’a da çalışmalarından dolayı onur plaketi sunuldu.

Haluk Nazlıoğlu yaptığı konuşmasında, “Bu güzel bir Ramazan gününde bizleri kırmayarak Balıkesir’den ve civar ilçelerden buraya gelen misafirlerimize teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Erdek Şubesi Başkanı Ali Necat Simitçi ise Balıkesir’de MHP’nin kazandığı tek ilçe belediyesi olan Balya Belediye Başkanı Osman Kılıç’a plaket verdi.

Onur plaketi ile taltif edilen Balya Belediye Başkanı Osman Kılıç, MHP’nin 3 hilalli bayrağını Balya’ya diktiklerini, sırada diğer ilçe belediyelerin olduğunu söyledi.

Kılıç, “Ben inanıyorum ki sizlerin bu destekleri ve azmi ile bir dahaki dönemde MHP burada da bayrağı dikecektir. Balya Belediyesi’nin kapıları sizlere sonuna kadar açıktır. Hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum.” şeklinde konuştu.

Gecenin son konuşmasını yapan MHP Balıkesir İl Başkanı Argun Atıcı, Başbakan Recep Tayip Erdoğan’a yüklenirken, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na partililerinden tam destek istedi.

İftar yemeğine katılan davetlilerin yemekten ayrılmasının ardından Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Erdek Şubesi üyeleri, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Balıkesir Şubesi Başkanı Kürşat Can Ateş önderliğinde ülkücü yemini ederek iftar programı sona erdi.

Haber : Alpcan Kırgül



  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı