MHP Genel Başkan yarıdımcısı Oktay Öztürk geliyor

MHP Genel Başkan yarıdımcısı Oktay Öztürk geliyor

MHP`nin genel merkez bazında sürdürdüğü ``Adım adım Anadolu`` programının Bandırma ayağında Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk bu akşam partililerine seslenecek.




MHP`nin
genel merkez bazında sürdürdüğü ``Adım adım Anadolu`` programının Bandırma ayağında Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk
bu akşam partililerine seslenecek.



Bu akşam saat 18.oo de Öğretmen evinde yapılacak toplantı ile partililerine seslenecek olan MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk ``Yeni Bütünşehir Kanunu çerçevesinde, Bandırma ve Güney Marmara`nın durumu.`` konulu bir konuşma yapacak.



Oktay Öztürk kimdir?

Oktay Öztürk, ( 7 Şubat 1951 Sarıkamış, Kars`ta doğdu)

19. dönem Erzurum milletvekilli- Milliyetçi Hareket Partisi genel başkan yardımcılığı görevini yürütü, Alpaslan Türkeş`in vefatıyla Tuğrul Türkeş`le beraber Aydınlık Türkiye Partisi`ni kurdu. Aydınlık Türkiye Partisi`nin genel başkanlık görevinde bulundu. 22 Temmuz 2007 Türkiye genel seçimleri`nde Aydınlık Türkiye Partisi`nden milletvekili adayı olarak seçime katıldı.

Oktay Öztürk 2011 genel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinde Genel Başkan Başdanışmanı olarak katkıda bulundu ve bu nedenle MHP Erzurum 1. sıra milletvekili adayı gösterildi.
MHP Erzurum Milletvekili olarak parlementoya giren Öztürk,Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu MHP Genel Başkan Yardımcılığına getirildi.

TBMM Anayasa Uzlaşma Komisyonu üyesi. Türkiye-Malezya, Türkiye-Kanada, Türkiye-Peru, Türkiye-Yeni Zelanda, Türkiye-Letonya ve Türkiye-Slovakya Parlamentolararası Dostluk Grupları üyesi.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli