MHP il Başkanı ayrılıyor

MHP il Başkanı ayrılıyor

MHP'nin Balıkesir tarihindeki en yüksek oyu aldığı dönemin başkanı olan Bayram Çılgın, İl Başkanlığı konusunda havlu attı.

MHP’nin Balıkesir tarihindeki en yüksek oyu aldığı dönemin başkanı olan Bayram Çılgın, İl Başkanlığı konusunda havlu attı. Sağlık sorunlarını gerekçe göstererek, MHP Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şevkat Çetin’den azlini istedi. İddialara göre; Bayram Çılgın’dan boşalan MHP Balıkesir İl Başkanlığı koltuğuna eski Belediye Başkan Yardımcılarından Argun Atıcı oturacak.

Eski il Başkanı Mehmet Duran`ın görevden alınmasının ardından MHP Balıkesir İl Başkanlığı’na atanan ve MHP Genel Merkezi’ne göre başarılı bir seçim dönemi geçiren Bayram Çılgın, sağlık sorunlarını gerekçe göstererek, il başkanlığından ayrılma kararı aldı. Bu konudaki görüşlerini MHP Genel Başkan Yardımcısı Şevkat Çetin’e ileten Bayram Çılgın, Şevkat Çetin’den olumlu yanıt aldı. İddialara göre, Bayram Çılgın’dan sonra MHP Balıkesir İl Başkanı olacak isim Argun Atıcı. Eski Belediye Başkanı İsmail Ok’un bir dönem yardımcılığını da yapan Atıcı’nın önümüzdeki Cuma gününe kadar Başkanlığını ve yönetimini açıklaması bekleniyor. İl Başkanlığından ayrılan Bayram Çılgın ise, “yıllardır ülkücü camiaya hizmet ettim ve etmeye devam edeceğim. Sağlık sorunlarım nedeniyle bu kararı alma gereği hissettim. Partim için canla başla çalışmaya, davamız için koşturmaya devam edeceğim” dedi



  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu