MHP İl divanını Manyas`ta topladı

MHP İl divanını Manyas`ta topladı

Milliyetçi hareket partisi`nin Manyas kampında seçim stratejileri belirlendi





MHP İl başkanlığı İlçe Başkanlarını bir araya getiren Manyas divanını gerçekleştirdi.

MHP Balıkesir il başkanı Mehmet Duran`ın başkanlığında gerçekleştirilen divana ilçe başkanları eşleri ile birlikte katıldı.

MHP Balıkesir İl Başkanı Mehmet Duran, bazı il yönetim kurulu üyeleri ve İlçe başkanlarının eşleri ile birlikte katıldıkları Manyas`ta  divanı, MHP milletvekili adayı Kamil Öztürk`ün Börülceağaç köyündeki evinde gerçekleşti.
Mütevazı bir organizasyon ile bir araya gelerek yeni seçim stratejilerini konuşan Milliyetçi hareket partililer, İktidar gibi Abant`ta, Kızılcahamam`da  kampa giremeselerde kendi bölgelerinde, kendi kent ve köylerinde gerçekleştirdikleri istişare toplantılarından daha sağlıklı sonuçlar aldıkları belirtildi.

Manyas Börülceağaç köyündeki ilçe başkanları divanı sonrası bir açıklama yapan İl Başkanı Mehmet Duran Milliyetçi Hareket partisinin köy, kent demeden yaşamsal ritmin her noktasında vatandaşın sorunları ile iç içe yaşayıp, Bu olumsuzlukları elimine etme noktasındaki plan ve programlarını sürekli geliştirerek,  Ülke ve insanlık adına  millet bütünlüğünü barış ve kardeşlik ilkesi içersinde ihdas etmek için çalıştığını söyledi.

Duran toplumsal sıkıntıların hat safhaya geldiği ülkemizde yaşanan sıkıntıların sayısal çoğunluğu, İnsanları içinden çıkılmaz bir girdaba ittiğini ve bu anlamda yapılan araştırmalar sonucu ülkemizde heryıl 1 milyon kişinin canına kıymak sureti ile intihar ederek nihayi çözüm yolunu seçtiğini söyledi.

Bu insanlık ayıbı ile iç içe yaşayan bir ülkede, acı gerçeklere ``Dur`` diyerek insanca yaşamanın huzur ve güvenini tesis edecek Milliyetçi Hareket partisinin seçim sattında değil her daim insanının içinde onların sorunlarını paylaşan bir anlayışa sahip olduğunu vurgulayarak `` Vatan ve İnsanımıza olan bağımızı güçlendirme anlamında çalışmalarımıza dur durak vermeksizin devam etmek durumundayız,`` dedi.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı