MHP Kadın kollarından Teröre lanet masajı

MHP Kadın kollarından Teröre lanet masajı

Çukurca'daki hain saldırıda kaybettiğimiz vatan evlatlarına Cenab-ı Allah'tan rahmet, ailelerine, silah arkadaşlarına, milletimize sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Yaralı kardeşlerimizin ise bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını Yüce Allah'tan niyaz ediyoruz.

Ülkemiz iyi şeyler olacak sözleriyle girdiği terör kıskacında can ve derman kaybetmekte, milletimiz arkası arkasına menfur suikastların kurbanı olmaktadır.

Yaptığı yanlışlarla PKK'yı dirilten, Kandil`den gelen kuryelerin mesajlarını uygulayan ve bebek katili ile görüşme masaları kuran AKP hükümeti ve Recep Tayyip Erdoğan milletimizi endişe verici bir bölücülük darboğazına sürüklemiştir.

Maalesef, AKP ve Recep Tayyip Erdoğan'ın, PKK açılımındaki inat ve ısrarı, PKK ya verilen umut ve tavizleri, İmralı canisiyle müzakere ve mütareke arayışı, Irak'ın kuzeyindeki peşmerge kalıntılarıyla kucaklaşmalarının sonucu daha çok ananın     

ağlamasına yol açmış, gencecik TÜRK evlatları şehit olmuştur. AKP nin seçimi kazanmak için PKK ile müzakereye oturması, pazarlık etmesi PKK yı umutlandırmış ve saldırganlaştırmıştır.

Anaların gözyaşlarının ve şehitlerin sorumlusu AKP hükümeti ve Recep Tayyip Erdoğan dır. Hükümet PKK ile mücadele değil müzakere etmektedir, PKK ile müzakerenin sonucu ise TÜRK milletine kan ve gözyaşı olarak dönmektedir.

AKP hükümeti ve Recep Tayyip Erdoğan PKK ile mücadele edemiyorsa, TÜRK kadını ve TÜRK anası PKK ile mücadele etmesini bilir, gerekirse Türk kadını cepheye de gider.

Nene Hatun Kurtuluş savaşında nasıl Ermenilerle mücadele ettiyse, bugün TÜRK kadını da PKK ile mücadele eder.

TÜRK kadını olarak haykırıyoruz,

Kürşadın narasıyla indik TANRI dağından 
Ruhumuzu kandırdık Orhunun kaynağından, 
Bu kaynaktan içenin yürekleri tunç olur. 
TÜRK e kefen biçenin ölümü korkunç olur. 

TÜRK anaları ve TÜRK kadını olarak buradan haykırıyoruz,
TÜRKE KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR.





BİRCAN TURHAN
MHP BANDIRMA KADIN KOLLARI BAŞKANI


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli