MHP Kongrelerini yapıyor

MHP Kongrelerini yapıyor

Delege seçimlerini tamamlayan MHP ilçe teşkilatları 14 Aralık Pazar günü Erdek ve Manyas`ta konğreye gidiyor.

Demokratik tamayül safhaları bir bir gerçekleştirilerek takvime bağlanan MHP ilçe konreleri pazar günü Manyas ve Erdek`le devam ediyor.

Erdek`te boşalan ilçe başkanlığına görevlendirilen mali müşavir Murat Çolak tak aday olarak 14 Aralık Pazar Günü Saat 10.oo da Yağcı Otel`de gerçekleştireceği genel kurulla, yönetimini tescil ederken, aynı gün manyas ilçe teşkilatı`da Başkan Yüksel Efe`nin listesi ile olagan genel kurula gidiyor.

MHP Erdek ilçe Başkanı Murat Çolak, yeniden yapılanma sürecinde yönetim belirleme, teşkilat yapılanma sürecini büyük bir titizlikle gerçekleştirerek teşkilatın bayramı şeklinde geçmesini beklediği genel kurula tüm milliyetci düşünce sahibi Erdeklileri davet ettiğini söyledi.

Murat Çolak, "Gelinen noktada ülkenin çok önemli bir süreçten geçtiğini belirleyici noktada önemli faktör oluşturan MHP`nin önümüzdeki günlerde yapılacak milletvekilliği genel seçimleri için ülkenin en ücra köşelerine dek örgütlenme ve ülke insanını kucaklama noktasında düşünce ve kapılarını sonuna dek açmıştır. Tüm Erdeklileri partimize ve kongremize bekliyoruz.`` dedi.



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli