MHP köy gezilerine ağırlık verdi

MHP köy gezilerine ağırlık verdi

Balya MHP teşkilatı ayak basmadık kırsal bırakmıyor.





Balya ilçesi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ilçe Başkanı Osman Kılıç ve yönetim kurulu ilçenin Danişment Köyünde halkla buluşup sorunlarını yerinde dinledi.
Balya ilçesi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ilçe Başkanı Osman Kılıç, MHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Balya Belediye Meclis Üyesi Osman Terzioğlu ile MHP İl Genel Meclis Grup Başkan vekili Soner Demirel Danişment Köyüne gidip köylülerle köy Kahvehanesinde görüşüp sorunlarını yerinde dinleyip AK Partinin tarım politikaları konusunda açıklamalarda bulunuldu.
10 yıllık AKP iktidarının yanlış ekonomik kararlarının vatandaşı ve özellikle köy ve kırsalda yaşayan insanlarımızın yokluk ve sefalete itildiği açıklayan MHP Balya ilçe Başkanı Osman Kılıç, Türkiye`nin en önemli kalkınma faktörü olan tarım ve hayvancılığı köylerde bitirdiklerini, ülkenin zenginliklerini ABD ve AB ülkelerine peşkeş çektiklerini söyledi.
2002 yılında AK Partinin iktidara gelirken yoksulluk, yolsuzluk ve yasakları kaldıracağım” deyip ekonomide ve siyasetteki sorunları nasıl büyüttüğü gördüklerini köylülere anlattığını açıklayan Başkan Kılıç, AK Partinin yandaş ve yakınlarının da özelleştirme ile iktidarın diğer nimetlerinden faydalanılarak nasıl zenginleştirildiğini köylülere açıkladı.
Kılıç,  2009–2011 İl Genel ve Özel İdare Bütçesi toplamı (Bakanlıklardan gelen tahsisli yatırım ödenekleri dahil) 470 milyon civarında olduğunu, Köy ve kırsal kesime bu bütçeden aktarılan payın çok yetersiz olduğunu açıkladı.  




Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı