MHP köy gezilerini sürdürüyor

MHP köy gezilerini sürdürüyor

MHP ilçe yönetimi köy ziyaretlerinde hükumetin uygulamalarıyla gelinen noktayı anlatıyor

MHP’den gönül sohbetleri

MHP Bandırma İlçe Yönetimi Gönül Sohbetleri programı kapsamında ilçeye bağlı Doğa,Dutliman, Akçapınar ve Mahbubeler Köylerini ziyaret etti. Ziyaretlerde konuşan MHP Bandırma İlçe Başkanı Karani Erkul “30 Mart 2014’de yapılacak olan yerel seçimlerin Belediye Başkanı, Belediye meclis üyesi seçimi olmanın ötesinde seçimlerin yapıldığı bölgelerde insanların sağlıklı, güvenli bir hayat sürdürebilecekleri, çocuklarının gelecekleri ile ilgili program yapıp yapamayacaklarının cevabının arandığı bir seçimlere dönüşmüştür” dedi.

-Ülkemiz bölünmek isteniyor

Erkul “Bu nedenle mahalli idareler seçimlerinde ülkemizin masa başında federasyon adı altında, konfederasyon adı altında masa başında bölünüp parçalanmasına fırsat vermeyecek, milli birlik ve bütünlüğümüzü vatan topraklarının bölünmezliğini perçinleyecek bir iradenin sandıktan çıkabilmesi için milli düşünen bütün vatandaşlarımızı partimiz bünyesinde toparlanıp sandıktan bu kötü gidişatı durduracak mesajı vereceğine inanıyorum” şeklinde konuştu.

-Esnaf borç batağında

Hükumetin uyguladığı ekonomi programlarını eleştiren Erkul, uygulanan yanlış ekonomi programlarından dolayı protestolu senet sayısında patlamaların yaşandığını söyledi. Protestolu senet sayısının 2013 yılının ilk 8 ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 7,4 oranında artışla 724 bin 686 adete yükseldiğini açıklayan Erkul, protesto olan senet tutarının 4 milyar 904 milyon TL`ye ulaştığını, karşılıksız çek sayısının ise ağustos sonu itibariyle 504 bin adede çıktığını dile getirdi.

-Tarım hükumetin yumuşak karnı

Hükumetin tarım politikasını da eleştiren Erkul, ülkede tarım ve hayvancılıkla geçinen kesimleri icra, haciz ve hapis kıskacına olduğunu söyledi. Erkul “AKP Hükumetleri tarım politikalarını, çiftçinin bitirilmesi, tarımın küçültülmesi ekseninde oluşturmuştur. Türk tarımı gün geçtikçe kan kaybederken AKP Hükumetleri, Türk çiftçisini desteklediğini, tarımın kalkındığını, tarımda büyük gelişmelerin yaşandığını iddia etmektedir. Ancak elde olan rakamlar ve ülkemizdeki çiftçilerin yaşadıkları sıkıntılar bu söylemlerin ne kadar yanlış olduğunu ortaya koymaktadır” dedi.

 

 



doğan günör
11.11.2013 16:33:52
eeeee büyüklerimizde hükümete koltuk değneğiolmayı bırakıp arka teker olmaya başladılar.bu kafayla iktidar olmak hayaldir.

  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı