MHP`de buruk veda

MHP`de buruk veda

Kadın Kolları başkanı Bircan Turhan görevinden istifa etti

Bandırma Milliyetçi haraket Partisi MHP ilçe kadın kolları başkanı Bircan Turhan istifa etti. Turhan parti internet sitesinden yayınladığı istifası seçim takvimi öncesi siyasi kulislerde sürpriz olarak nitelendirildi.

MHP Bandırmaİlçe Başkanlığı, Kadın kolları başkanı olarak uzun soluklu görev süresi içinde ortaya koyduğu performans nedeni ile ``Demir leyd`` benzetmesi yapılan Başkan Bircan Turhan`ın kendi kaleminden istifası; 


SAYGIDEĞER ÜLKÜDAŞLARIM, 
12 Mart 2006 tarihinden itibaren kadın kolları yönetimi olarak görev yapmaktayız. Böyle bir görevi bize nasip ettiği için ALLAH’a şükrediyoruz. 
Bu görevi yıllardır seve seve yapmamıza rağmen kadın kolları yönetiminin çalışmadığı söylentileri artık çekilmez hal almıştı.
Ramazan ayında çoluk çocuğumuzu, ailemizi bir kenara bırakarak oruçlu oruçlu, Bandırma’da Kayacık mahallesinden, Ayyıldıztepe’ye kadar, çalmadık kapı bırakmayan, kadın kolları üyelerimize “Kadın Kolları çalışmıyor” yaftasının vurulması bizleri çok üzmüştür. 
Görev süremiz içerisinde, ALLAH nasip etti, geleneksel hale getirdiğimiz AŞÜRE HAYRI ve üniversite öğrencilerine her ay sıcak ev yemeği verme hizmeti başlattık. MHP kadın kollarını şehit ailelerinin bir parçası haline getirdik, tüm törenlerde ve ziyaretlerde MHP yönetim kurulunun yanında bulunduk, görev süremize rastlayan, 2007, 2011 genel, 2009 yerel seçimleri ile 2010 referandumunda kapı çalarak, esnaf dolaşarak, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek, mitinglere katılarak ilçe yönetimlerine destek verdik, MHP yönetim kurullarıyla uyumlu çalıştık. 
Bu kadar fedakarca çalışmamıza rağmen, Eşleri partiye üye dahi olmayan, eşleri parti teşkilatına ayak basmayan, belki de eşleri MHP ye oy bile vermeyen, MHP yönetim kurulu üyeleri tarafından, Kadın Kolları çalışmıyor dedikoduları yayıldı. 
Bütün bu olanlar, Kadın Kollar üyelerimizi, üzüntüye sevk etmiş, çalışma şevkimizin kırılmasına yol açmıştır.
Bu nedenle; partimize zarar vermemek, yaklaşan seçimlerde daha verimli çalışabilmek, kadın kollarında daha verimli çalışabileceklerin önünü açmak üzere, TÜRK milletinin tek sahibi ve gözbebeği olan partimiz MHP Kadın Kolları üyeliğinden üzülerek ayrılıyoruz.
Bu ayrılış sadece Kadın Kolları üyeliğindendir. Yaklaşan seçimlerde birer üye olarak her fedakarlıkta bulunmaya hazırız. Türkiye’nin bu günlerde MHP ye daha çok ihtiyacı vardır, yaklaşan yerel seçimlerde MHP yönetimine ve görevi devralacak arkadaşlara başarılar diliyoruz.
Saygılarımızla,

BİRCAN TURHAN
MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ
KADIN KOLLARI BAŞKANI



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı