MHP`de taşlar yerinden oynadı.

MHP`de taşlar yerinden oynadı.

Erdek ilçe teşkilatındaki görev değişikliğini bizzat il Başkanı Bayram Çılgın yaptı.

MHP Balıkesir il Başkanlığı görevine getirilen Bayram Çılgın, ülke gündemine oturan yerel seçimler öncesi teşkilat aksaklıklarını ortadan kaldırmak üzere yeni yapılanma çalışmalarına yoğunluk verdi.

MHP il Başkanlığı bu noktada Erdek ilçe Başkanı Ayhan Güder ve ekibini görevden alırken yerine İş adamı Haluk Nazlıoğlu`nu atadı.

Erdek`teki görev teslimi dolayısı ile bugün beraberinde Bandırma İlçe Başkanı Karni Erkul, Susurluk ilçe Başkanı Ömer Öztunç, Balıkesir Belediye Başkan vekili ve İl Başkanlığı Teşkilat başkan yardımcısı Yusuf Özenç, İl yönetim kurulu üyeleri Rafet Can, Mustafa Sayak, Kemal tetik, Mürsel Yılmaz, Mehmet Acar, Kenan Tetik, Bandırma Ülkü Ocakları Başkanı Tamer Deniz ve partililer hazır bulundu.

Erdekli HMP liler Balıkesir`den gelen il teşkilatını yeni Başkan Haluk Nazlıoğlu`na ait kent girişi Miğros`taki işyerinde karşıladı.

Çılgın burada yaptığı açıklamada Balıkesir olarak 20 ilçe merkezi ve Büyükşehir merkezi Balıkesir`de seçimlere yüksek tempoda hazırlandıklarını, hedeflerinin İsmail Ok gibi dürüst ve çalışkan bir kimliği Büyükşehir`in başına getirmek olduğunu söyledi.

Çılgın;Peşkeş çekilen kamu iktisadi kurumları, zengin yapılan siyasetçi çocuklarının göz ardı edilip, Mısır, Suriye gündemi ile ülke insanının dikkatlerinin başka yöne çekilerek asıl gündemlerin göz ardı edildiği ülkemizde, daha dikkatli, daha titiz 7/24 mesai verecek teşkilat yapılanmaları ile Balıkesir Büyükşehir Belediyesini kazanarak insanımıza nasıl hizmet yapıldığını göstermek istiyoruz.`` dedi.

Çılgın, Balıkesir`deki teşkilatlar bazında başka görevden almalar olacak mı? sorusuna ise, ``Olurda, olmayabilirde performansa bakıyoruz, hızımıza ayak uyduramayacak arkadaşlarımızı dinlenmeye alırız, bunda köslük dargınlık olmaz.`` dedi.

MHP İl Başkanı Bayram Çılgın, mahalli seçimlerdeki aday tespitlerinin nasıl olacağı sorusu üzerine ise `` Önceliğimiz Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanmak, bunun için ilçe Başkanlıklarını kazanmak zorundayız, bu nedenle teşkilatlarımızdaki kan değişikliğimiz sürecektir, örneğin Erdek`te Erdek`in Belediye Başkan adayını Erdek halkı belirliyecektir, halk bu noktada en doğru kararı verir.`` dedi.

MHP il Başkanı Bayram Çılgın ve beraberindeki partililer daha sonra Erdek ilçe Başkanlığına geçerek Başkanlık görev mazbatasını Haluk Nazlıoğlu`na teslim etti.




  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı