MHP´den İyi Partiye geçti

MHP´den İyi Partiye geçti

MHP Marmara İlçe Teşkilatı toplu istifa ile İyi Parti´ye geçti.

Meral Akşener rüzgarı ile başlayan tasfiye rüzgarını durduramayan MHP, Balıkesir´deki son kale Marmara İlçe Başkanlığında da aynı kaderi paylaştı.

/resimler/2018-1/8/1102595106290.jpg

MHP´nin Balıkesir´deki Asena´sı Marmara İlçe Başkanı Sezer Şen 5 Ocak Cuma günü ilçe tönetim kurulunu olağan üstü toplayarak istifa kararını açıkladı.

MHP ilçe başkanlığının tabelasının indirildiği Marmara´da 8 Ocak Pazartesi bugün itibarı ile İyi Parti İl Başkanlığınca Sezer Şen´e İyi Parti Marmara İlçe Başkanlığını kurma görevi verildi.

MHP Marmara ilçe başkanı Sezer Şen 5 Ocak Cuma günü yaptığı açıklamada; 

Kamuoyuna duyurulur!

MHP GENEL MERKEZİ ile aramızda oluşan, derin fikir ayrılıkları ve görüş farklılıklarımızdan dolayı, 5 Ocak Cuma akşamı yönetim ile beraber yaptığımız toplantı neticesinde istifa etme kararını aldık.

İki dönemdir yürütmekte olduğum MHP Marmara İlçe Başkanlığı görevimden ve MHP üyeliğinden istifa ediyorum. Bu zamana kadar bizimle beraber olan, destek veren ve halen yanımızda olmaya devam eden herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Hakkımda görevden alınma gibi paylaşılan bir yazıyı üzülerek görmüş ve okumuş bulunmaktayım. MHP İl Başkanlığının bu iddiası asılsız ve hukuksuzdur!

Resmi tatil gününde, resmi işlem yapılmayacağı malumunuzdur.

Bizler!, Düşüncelerimizi ve Halk´a Hizmetimizi , İYİ PARTİ saflarında , SAYIN MERAL AKŞENER Hanımefendi´nin LİDERLİĞİNDE devam Ettireceğiz. Kamuoyuna SAYGILARIMLA

Derken 8 Ocak Pazartesi bugün yapılan açıklamada; 

"Balıkesir İYİ parti Kurucu İl Başkanı Sayın Nedim Tuna Beyfendi tarafından Marmara İYİ parti Kurucu Başkanı olarak görevlendirildim...Allah cc. yar ve yardımcımız olsun yolumuz açık olsun.." açıklaması yapıldı.



Anahtar Kelimeler: Partiye geçti
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli