MHP`den, THK`na ziyaret

MHP`den, THK`na ziyaret

MHP, Hava Şehitlerini Anma Günü etkinlikleri kapsamında Türk Hava Kurumu Bandırma Şube Başkanı Varol Memişler`i ziyaret etti.

MHP Bandırma İlçe Başkanı Karani Erkul ,İlçe Başkan Yardımcısı Hakan Güzel ve Belediye Meclis Üyesi Ayhan Yörükoğlu Hava Şehitlerini Anma Günü etkinlikleri kapsamında Türk Hava Kurumu Bandırma Şube Başkanı Varol Memişleri ziyaret etti. Ziyarette konuşan MHP Bandırma İlçe Başkanı Karani Erkul, “Ulusumuzun varlığını korumak, ülkemizin huzur ve güvenliğini sağlamak için canını feda eden hava şehitlerimizi, minnet ve şükranla anıyoruz”dedi.
 
Erkul “Ülkemizin gurur kaynağı Türk Silahlı Kuvvetleri’nin en önemli unsurlarından olan Hava Kuvvetleri’nde, ülkemizi ulu önder Atatürk’ün gösterdiği yüksek seviyelere taşımak için çalışan ve bu uğurda şehit olan kahramanlarımız, daima kalbimizde yaşayacaktır”şeklinde konuştu.
Erkul devamında şunları söyledi “Türk havacılığının gelişmesini sağlayan, ulusumuzun her türlü tehlikeye karşı savunulmasını kendine görev edinen, ülkemizin geleceğe güven ve umutla erişmesini hedefleyen hava şehitlerimizi asla unutmayacağız. Şehitlerimizden bayrağı devralan ulusumuz, onlardan aldığı güçle, vatanımızı daima ileriye taşıyacak, bayrağımıza da ulusumuza da gölge düşürülmesine izin vermeyecektir”


  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı