MHP'den Türk Eğitim-Sen'e hem ziyaret, hem teşekkür

MHP

MHP, Ramazan ayında yapılan katkıdan dolayı Türk Eğitim-Sen'e hem ziyaret, hemde teşekkür etti.

MHP Bandırma ilçe başkanı Bekir Bozkurt geçtiğimiz Ramazan ayında gerçekleştirilen gıda yardımı projesine manevi destek sağlayıp katkı veren Türk Eğitim-Sen'e takdir ve teşekkür ziyaretinde bulundu.

Beraberinde bazı yönetim kurulu üyeleri olduğu halde eski hal binasında bulunan Türk Eğitim-Sen'e gelen MHP ilçe Başkanı Bekir Bozkurt ve yönetim kurulu arkadaşları sıcak karşılandı.

Başkan Bekir Bozkurt, "Türk milleti olarak birlik ve beraberliği en çok ihtiyaç duyulduğu şu günlerde, birlik ve dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği mübarek Ramazan ayında, ihtiyaç sahibi birkaz fakirin sofrasına katık koyma adına verilen çalışmaya Türk Eğitim-Sen olarak verilen destekten dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Türk Eğitim-Sen Bandırma Şube Başkanı Mehmet Çalışkan, MHP Başkanı Bekir Bozkurt ve yönetim kurulu arkadaşlarının nazik davetinden dolayı teşekkür ederken, kendileri için hazırlanan taltif ödüllerinin ince bir davranış olduğunu söyledi.

Türk Eğitim-İş Başkanı Mehmet Çalışkan kendileri için hazırlanan plaketleri tüm Türk Eğitim-Sen camiası adına kabul ettiklerini söyledi.



Anahtar Kelimeler: ' Eğitim-' ziyaret teşekkür
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli