MHP`den yolsuzluk açıklaması

MHP`den yolsuzluk açıklaması

Başkan Karani Erkul, Adil düzen diyenlerin, adi bir düzen kurduklarını gördük”

Yaşanan gelişmelerle ilgili olarak yazılı bir basın açıklaması yapan MHP İlçe Başkanı Karani Erkul;

“Adil düzen diyenlerin, adi bir düzen kurduklarını gördük” diyerek yaşanan gelişmelerin Türk Milleti tarafından ibretle izlediğine işaret etti. 

Erkul “Polis ve bürokratlara hakarettir”

Milliyetçi Hareket Partisi Bandırma İlçe Başkanı Karani Erkul yaptığı açıklamada “Yolsuzlukla mücadele eden tüm kamu görevlilerini mesnetsiz paralel devlet iddiasıyla itham etmek tüm dürüst ve işini hakkıyla yapan polis ve bürokratlara hakarettir”dedi.

-Asıl hedef gizlenmeye yöneliktir

İktidar tarafından yapılan paralel devlet açıklamalarının asıl hedefleri gizlemeye yönelik olduğunun altını çizen Erkul, “Paralel devlet devletin kullandığı meşru şiddet aygıtları dışında, yasa dışı biçimde silah kullanan,yine şiddetin gücüyle halktan vergi toplamak gibi illegal işlere bulaşan oluşumların meydana getirdiği örgütlenmeye denir. Bunun dışında hiçbir kimse ve hiçbir hareket demokratik toplumlarda paralellikle suçlanamaz.Suçlanıyorsa bir kesimi hizaya getirme çabası vardır.Halbuki devlet halkındır.Vergileriyle devleti var edenlerindir. Yolsuzlukları örtmeye çalışan siyasi tahakkümün nesnesi değildir”diye konuştu.

-Yavuz hırsız ve sahibi ilişkisini güçlendiriyor

Erkul devamında şunları söyledi “Yolsuzluk operasyonlarına oğulları karışan bakanların demokratik bir ülkede soruşturmanın sağlıklı yürümesi için istifa etmeleri gerekirdi. Tam aksine soruşturmayı yöneten polisler görevlerini kötüye kullandıkları gerekçesiyle iddiasıyla el çektirilmiştir.  Hükümetin bu tasarrufu yolsuzluk iddialarının boş olmadığını kanaatinin yaygınlaşmasına neden olmuştur. Kamu vicdanı evlerde ayakkabı kutuları içinden çıkan milyon dolarla,para sayma makinalarıyla, tapeler ve fotoğraflarla daha da yaralanmıştır. Polis memurlarının görevlerini nasıl kötüye kullandıkları toplumun tüm kesimleri gibi partimiz tarafından da merak edilmektedir. Hükümetin ve kraldan çok kralcı amigoların odanın içindeki devasa gorillayı görmek yerine,insanın aklıyla dalga geçer nitelikteki açıklamaları ve hedef şaşırtmaları ise sadece yavuz hırsız ev sahibi ilişkisini güçlendirmektedir”


 
 


  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli