MHP’nin 14.olağan kongresi yapıldı.

MHP’nin 14.olağan kongresi yapıldı.

MHP'nin 14.olağan Manyas ilçe kongresi Atatürk Kültür ve çok amaçlı salonunda yapıldı.

MHP'nin 14.olağan Manyas ilçe kongresi Atatürk Kültür ve çok amaçlı salonunda yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan kongre Balıkesir Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel'in divan başkanlığına seçilmesi ile başladı. 

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin kongreye gönderdiği mesajın okunması sonrası Tenzilegül Taşkın şiir dinletisini sunarken, Manyas ilçe örgütünün faaliyet ve hesap raporları okunarak kabul edildi. MHP ilçe başkanı Nazmi Taşkın yaptığı konuşma da Türk ve Türk yüz yılını hedeflerini omuzlayacak kadrolara seçimiyle Kızılelma yürüyüşümüz sağlam ve sağ duyulu bir iradeyle sürecektir. Milliyetçi Hareket Partisi son müdafaa hattıdır."

Daha sonra mevcut başkan Nazmi Taşkın arka arkaya üçüncü kez blok liste ile Milliyetçi Hareket Partisinin ilçe başkanlığına seçildi. 

Yönetim Kuruluna ise Süleyman Sayın, Lütfü Karalar, Burak Bayraktar, Muhittin Hoşgör, Fatih Oğuz, Yılmaz Sınırdere, Muhsin Yılmaz, Ali Hikmet Aran, Selahattin Teşi, Davut Duman, Emre Kolcu, Suat Öztürk, Fahri Özmen ve Mustafa Uğur Yıldız seçilirken, il delegeliklerine Nazmi Taşkın, Nihat Bozan, Fevzi Erkut Aslanoğlu, Çetin Söylen, Güngör omay, Barış Ateş, Nursel Cicigül, Dilber Taşkın ve Selçuk Kurt seçildiler. 

Kongreye AK Parti Manyas ilçe Başkanı Yücel Günay, CHP İLçe Başkanı Av. İsfendiyar Ülker, BŞB Güney Marmara Koordinatörü İbrahim Koman ile ilçede ki sivil toplum örgütlerinin başkanları katıldılar. Süleyman ÖZAYDIN/MANYAS



Anahtar Kelimeler: .olağan kongresi yapıldı.
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı