MHP`nin Başkent gündeminde ulvi görev vardı

MHP`nin Başkent gündeminde ulvi görev vardı

Anıtkabir ve Başbuğ Alpaslan Türkeş`in kabrini ziyaret eden MHP liler Mecliste gruba girip Genel başkan Bahçeli`ye konuk oldular





Anıtkabir ve Başbuğ Alpaslan Türkeş`in kabrini ziyaret eden MHP liler Mecliste gruba girip Genel başkan Bahçeli`ye konuk oldular.

İlçe kongresi ardından yeni başkan K.Karani Erkul`un liderliğinde Başkent`e giderek temaslarda bulundu.
Başta MHP genel merkezi, Genel idare kurulu ve bölge milletvekilleri ile görüşme ve temaslarda bulunan Bandırma heyeti, Ardından TBMM ne geçerek burada partinin grup toplantısına katıldılar.

Başkan Erkul ve yönetim kurulunu Meclisteki odasında kabul eden Genel başkan Devlet Bahçeli Bandırma heyeti ile bir süre görüştükten sonra, Bölgede geçmişte 3 milletvekili çıkarttıklarını, İlk genel seçimlerde bu sayıya yeniden ulaşılması için tabanda birlik ve bütünlük istedi.

Bahçeli Bandırma Teşkilatının istikrarlı çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek ilk mahalli seçimlerde de Bandırma belediyesini MHP belediyesi olarak görmek istediğini söyledi.

MHP ilçe teşkilatının Ankara gündemi elbette bunlarla kalmadı.
Teşkilat önce Anıtkabir`e giderek Ulu Önder Büyük Kurtarıcı Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün mozolesinin önünde saygı durdu ve dualar etti.

MHP Bandırma ilçe teşkilatının Ankara programının sonraki durağı Partinin kurucusu merhum Alpaslan Türkeş`in kabri oldu.

MHP teşkilatı, Türkeş`in kabrinde de saygı duruşunda bulunup, Başbuğ`larının ruhuna fatiha okumalarının ardından bandırma ya döndü.

MHP İlçe başkanı K.Karani Erkul, yönetim kurulu olarak gerçekleştirdikleri Ankara takviminde son derece olumlu temaslarda bulunduklarını söyledi.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı