Millet ittifakı tabanda omuz omuza

Millet ittifakı tabanda omuz omuza

Erdek Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatı, İYİ Parti İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erdek ilçe teşkilatı, İYİ Parti İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.
Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Hale Tuna ve yönetim kurulu İYİ Parti İlçe Başkanlığı'na ziyaret etti.
Millet İttifakı'nın iki partisinin Erdek temsilcileri bir araya gelerek son günlerde 6 partinin parlamenter sisteme geçiş için bir araya gelmesini ve gündemi değerlendirdiler.
İlk olarak konuşma yapan Erdek İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir, "Millet İttifakı olarak birlik beraberlik içerisinde faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Son günlerde 6 genel başkan da bir araya gelerek Millet İttifakı'nı güçlendirdiklerini gördük. Bu şekilde giderse iktidar bizim için çok yakın. En azından vatandaşlarımızın da son zamanlarda yoğun maddi sıkıntılar içerisindeler. Bu zamlar vatandaşlarımızı çok sıkıntıya soktu. İktidar değişikliğinde güven geldiğinde bunlar da düzelecektir. Bizler de Millet İttifakı olarak çalışmalarımıza faaliyetlerimize devam edeceğiz. Biz Millet İttifakı'nın ruhuna uygun olarak İYİ Parti olarak bu şekilde hareket ediyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak sizin de aynı şekilde hareket ettiğinizi de biliyoruz. Küçük yerde bizler birlik beraberlik içerisinde, kardeşçe geçinmemiz lazım. Bizler uyumlu bir şekilde çalışırsak vatandaşlarımız da bunları örnek alır. Ayrıştırmayı biz kabul etmiyoruz, ayrıştırmadan değil birleştirmeden yanayız. Millet İttifakı'nda ana temel prensiplerinden biri de ayrıştırma değil birleştirmedir. Bugün aynı zaman da Sevgililer Günü. Biz bunu aileler günü olarak diyelim. Her şey sevgiyle olsun." dedi.
CHP İlçe Başkanı Hale Tuna, "Millet İttifakı olarak birlik ve beraberliğimiz devam edecek. Biz çok güzel işlere imza atacağız." dedi.
Değerlendirmeden sonra CHP İlçe Teşkilatı, İYİ Parti İlçe Başkanlığı binasından ayrıldı. Oğulcan Bölükbaşı


Anahtar Kelimeler: Millet ittifakı tabanda omuza
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı