MİLLETVEKİLİ AYDEMİR İTFAİYECİ OLDU

MİLLETVEKİLİ AYDEMİR İTFAİYECİ OLDU

MİLLETVEKİLİ AYDEMİR İTFAİYE HAFTASINI İTFAYE ERLERİNİ ZİYARET EDEREK KUTLADI

AK Parti Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir, itfaiye haftası dolayısıyla Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü´nü ziyaret etti. 
 
/resimler/2019-9/25/2126536902251.jpg
 
İtfaiye Haftası kapsamında Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü´nü ziyaret eden Balıkesir Milletvekili Mutlu Aydemir, itfaiye erleri sohbet etti. Bir itfaiye erinin üniformasını da giyerek gönüllü itfaiyeci olan Milletvekili Aydemir, ?İtfaiyecilerimiz bizim gözümün bebeği, Allah hiçbir zaman göstermesin ama bir yangın çıktığında, bir sel felaketi olduğunda, bir deprem olduğunda herkesten önce yardımımıza koşan, bizleri kurtaran kahramanlardır. Az önce bizzat şahit oldum. İtfaiyeye bir ihbar geldi ve tüm itfaiye erlerimiz en kısa zamanda hazırlanıp olay yerine gittiler. Bir kez daha bizlere itfaiyenin önemini kanıtlamış oldular. Onlar iyi ki varlar. Ben de bugün itfaiye haftası kapsamında kendilerini ziyaret ederek sohbet ettim. Tüm itfaiye erlerimizin itfaiye haftasını kutluyorum.?dedi. 
 
/resimler/2019-9/25/2127347371829.jpg
 
İLK DEFA BİR MİLLETVEKİLİ ZİYARET ETTİ
 Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürü Hüseyin Yılmaz da; ?AK Parti Balıkesir Milletvekilimiz Sayın Mutlu Aydemir itfaiyemizi ziyaret ederek bizleri onurlandırdı. Milletvekilimiz Sayın Aydemir yapmış olduğu bu ziyaretle bir ilke de imza atmış oldu. Çünkü ilk defa bir milletvekili bizleri ziyaret etti. Kendisini bu hassasiyetinden ve bizlere göstermiş olduğu özveriden dolayı tüm arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum.?şeklinde konuştu. 
Ziyaretin sonunda Milletvekili Aydemir´e itfaiye erleri tarafından itfaiyenin güvenlik çatısı altıdasınız anlamına gelen bir şemsiye hediye edildi.
 
/resimler/2019-9/25/2128069403789.jpg


  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false