Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir Komisyon Çalışmaları Nedeniyle Bakü´ye Gidiyor.

Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir Komisyon Çalışmaları Nedeniyle Bakü´ye Gidiyor.

Balıkesir Milletvekili İnsan Hakları İncelme Komisyonu Üyesi Av. Pakize Mutlu Aydemir Komisyon Çalışmaları Nedeniyle Bakü´ye Gidiyor.

Balıkesir Milletvekili İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Üyesi Av. Pakize Mutlu Aydemir 29 Ekim 1 Kasım Tarihlerinde Bakü´de gerçekleşecek olan ve 25 Ülkeden Parlamenter, Bürokrat ve Uzmanların katılacağı ?Parlamenterler ve Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri: İnsan Ticareti ve Göçmen Kaçakçılığında Çok-Disiplinli Yaklaşımlar" başlıklı konferans bağlamında yapılacak toplantıya Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanımızı Temsilen 29 Ekim 2018 Pazartesi Günü Azerbaycan Başkenti Bakü´ye hareket edecek ve 2 Kasım 2018 Cuma sabahı Dönüş yapacaklardır.

/resimler/2018-10/25/2221281374179.jpg

Aydemir Bakü´de İnsan Trafiği ile mücadele için çağdaş çabaların ortaya konması, Göç trafiğinde Türkiye´nin önemi, AB ve Diğer ülkeler ile yapmış olduğu antlaşmalar ve yükümlükleri, Ülkemizde Düzensiz Göçle Mücadele Stratejileri ve Yasal Gelişmeler, Azerbaycan´ın 1915 Olaylarına Dair Tutumu, ülkemizdeki Göçmenler Güzel ilimiz Balıkesir´in doğa harikası Ayvalık ilçemiz üzerinden yapılmaya çalışılan İnsan kaçaklığı üzerine de konuşma yapacaktır.

Balıkesir Milletvekili Av. Pakize Mutlu Aydemir Türkiye Azerbaycan Büyükelçiliği ile Türkiye Azerbaycan temsilcikleri, KKTC Bakü temsilciliği ziyaretleri ve STK temsilcileri ile de bir araya geleceklerdir.



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli