MİLLETVEKİLİ AYDEMİR AK PARTİ'NİN 19. YILINI KUTLADI

MİLLETVEKİLİ AYDEMİR AK PARTİ

MİLLETVEKİLİ AYDEMİR: “AK PARTİ TÜRKİYE'Yİ DÜNYA LİDERİ DEVLETLER ARASINA GETİRDİ”

MİLLETVEKİLİ AYDEMİR: “AK PARTİ'NİN ATTIĞI ADIMLAR TÜRK SİYASETİNDE DÖNÜM NOKTASIDIR”

AK Parti Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir, AK Parti’nin kuruluş yıldönümünü tebrik edip basın bildirisi yayımladı.

AK Parti’nin kuruluşunun 19. Yılı münasebetiyle basın bildirisi yayımlayan AK Parti Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir, “AK Parti kurulduğu yıldan bugüne kadar Türkiye’yi aydınlık geleceğe taşımış, kurulduğu yıldan beri iktidarda olan AK Parti’miz; ülkemizi dünyada söz sahibi olan dünya lideri ülkeler arasına taşımanın haklı gururunu yaşıyor.” dedi.

“YUNUS EMRE FELSEFESİYLE 19 YILDIR HİZMET EDİYORUZ”

“Kurulduğu günden bugüne kadar Yunus Emre’nin tabiriyle ‘Yaratılanı severiz Yaradan’dan ötürü’ mantığıyla hareket eden partimiz, büyük ülke imajının konuşulduğu dünyada son yıllarda büyük gelişim ve değişim kaydeden ülkemizi dünya devleri arasına taşımıştır” diyen Milletvekili Aydemir, “AK Parti milletimizin temel değerlerinin, birlik ve beraberliğinin en güçlü temsilcisi olmaya devam edecektir. Gelecek nice 19 yıllarda da bu ülkenin bütün şarkılarını, bütün türkülerini birlikte söyleyeceğiz.  Birbirimize Yunus Emre’nin diliyle konuşacağız. Hacı Bektaşi Veli’nin, Mevlana’nın, Mehmet Akif’in gönül zenginliğini taşıyarak, bu ülke ve milleti yücelteceğiz.”

AK PARTİ’NİN ATTIĞI ADIMLAR TÜRK SİYASETİNDE DÖNÜM NOKTASIDIR

AK Parti’nin devrim niteliğinde attığı adımlar Türk siyasi tarihinin önemli bir dönüm noktasını oluşturmuştur” diyen milletvekili Aydemir, “AK Parti ülkemizde ve bölgemizde güven ve istikrarın sembolü olmuştur. Türk siyasal hayatının son 19 yılına gerçekleştirdiği yapısal reformlarla damga vurarak Türkiye’de değişim ve dönüşümün öncüsü olan, ülkemizin daha güçlü ve müreffeh hale gelmesi için gayret gösteren, tüm AK Parti mensuplarının 19. Yıldönümünü kutluyorum.

 Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın koyduğu 2023, 2051 ve 2071 hedefleri doğrultusunda, Türkiye siyasetinde ezberleri bozan milletin egemenliği üzerindeki bütün vesayeti kaldıran, devleti toplumdan ayıran siyasi tarihi silen, ‘Milleti yaşat ki Devlet yaşasın’ anlayışı ile Aziz milletimizin gönlüne girmiş ve kurulduğu günden bugüne milletimizin emanetine sahip çıkan; başta partimizin kurucuları olmak üzere canla başla ve büyük fedakarlıkla partimiz için, büyük güçlü Türkiye için çalışan parti mensuplarımızın ve partimize gönül vermiş aziz milletimizin 19 kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Nice 19 yıllara.”



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu