Milletvekili Aydemir, Bandırma’da

Milletvekili Aydemir, Bandırma’da

AK Parti Milletvekili Mutlu Aydemir, Bandırma’ya geldi. Bandırma esnafının sorun ve isteklerini dinleyen Aydemir, partisinin ilçe binasında gazetecilere açıklama yaptı.

Adalet ve Kalkınma Partisi(AKP) Balıkesir Milletvekili ve 14 Mayıs seçimlerinde 5’inci sıra milletvekili adayı Mutlu Aydemir, Bandırma’ya geldi. Bandırma esnafının sorun ve isteklerini dinleyen Aydemir, partisinin ilçe binasında gazetecilere açıklama yaptı.

Aydemir, AKP İlçe Başkanı Mehmet Doğan’ın “hoş geldiniz” konuşmasının ardından şunları söyledi:

“Her seçim önemlidir ama 2023 seçiminin ayrı bir önemi var. Cumhurbaşkanımız, daha önceden 2023 yılını ilk hedef olarak ortaya koymuştu. Bu seçim, hem ülkemiz hem de Balıkesir açısından büyük önem taşıyor. Çünkü bu seçimler öncesinde altılı masada yer alan partilerde farklı bir yapılanma var. Türkiye aleyhine bir strateji yürüten partiler bu masada yer alıyor. Bu nedenle de Atatürk’ün bize bıraktığı cumhuriyet, tehlike içinde bulunuyor. Bundan 5 yıl önce muhalefet partileri, karşımıza patates fiyatıyla çıkıyordu. Bugün ise soğan diyorlar. Ama halkımız, bu aldatmacaları görüyor. Altılı masada yer alan partilerin tutarlı hiçbir vaatleri yok. Aslında bol keseden attıkları bu vaatlerini yerine getiremeyeceklerini kendileri de biliyorlar. Türkiye için istikrar çok önemli. Önümüzde yüksek hedeflerimiz var. Bu hedeflere bugün daha da yakınız.”

BANDIRMA’YA ÖNEMLİ HİZMETLER VERDİK

Geride bıraktığımız 5 yıllık süreçte, Bandırma’ya önemli hizmetler getirdiklerini, 400 milyarlık yatırım yaptıklarını belirten Milletvekili Aydemir, şunları söyledi:

“Balıkesir Büyükşehir Belediyesi de Bandırma’ya çok önemli yatırımlar yapıyor. Tabii ki Bandırma’nın kolu kırık. Çünkü yerel yönetim bizde değil. Bandırma inşallah bu seçimde doğru kararı verir.”



OSMAN VATANDAŞ
19.04.2023 10:32:08
Bizim böyle bir vekilimiz mi vardı ilk defa görüyorum.

Anahtar Kelimeler: Milletvekili Aydemir Bandırma’
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı