Milli Takıma Seçildi.

Milli Takıma Seçildi.

Bandırma Güreş İhtisas Kulübü Güreşçisi Hakan Temel, Bilecik´te düzenlenen Türkiye Şampiyonası Grup müsabakalarında kürsü yaparak Milli Takıma seçildi.

 

   İşte Kara Ali´nin, Hasan Acar´ın, Sabri Acar´ın, ulusal güreş arenası Kırkpınar Er Meydanlarındaki namını gelecek kuşaklara taşıyacak yepyeni bir yıldız?

/resimler/2016-2/16/2343030316111.jpg

Bandırma Güreş İhtisas Kulübü Antrenörü Milli Hakem İsmail Kurttürk´ün yetiştirdiği genç pehlivanlardan Hakan Temel Balıkesir ve Burdur´da düzenlenen grup şampiyonaları ardından bugün Bilecik´te yapılan Türkiye Grekoromen Güreşleri Gençler Grup finallerinde kürsü yaparak Milli Takıma seçildi.

Bandırma Güreş İhtisas kulübü pehlivanı Hakan Temel, Bilecik´te düzenlenen Türkiye Gençler Grup finallerinde 120 kg da Grekoromen Stil dalında derece Milli Forma mücadelesi veren 12 güreşçi içinde 3. Oldu.

 İlk 4 sporcunun Milli Takım Kampına alındığı Türkiye Grekoromen Güreşleri Gençler Grup finallerinde kürsü yaparak Milli Takıma seçilen Hakan Temel yıllar sonra Pehlivanlar Otağı Bandırma´ya Milli formayı taşıyan sporcu olarak tarihe geçti.

Bandırma Güreş İhtisas Kulübü sporcusu Hakan Temel önümüzdeki günlerde İzmir´de kampa girecek Gençler, Türkiye Grekoromen Milli takımı ile kampa girecek.

Hakan Temel´in, Bilecik´ teki Türkiye Şampiyonasında başarılı olarak Milli takıma seçilmesi Bandırma´da da sevinçle karşılandı.

Genç güreşçi, 12 sporcu içinde verdiği mücadelede üstün başarı sağlayarak kürsü yapması ardından sevincini ailesi ve takım arkadaşları ile paylaşırken, başarının planlı çalışma ve takım arkadaşları ve antrenörü İsmail Kurttürk ile uyumlu çalışmasına bağladı.

/resimler/2016-2/16/2342304846703.jpg



Anahtar Kelimeler: Milli Takıma Seçildi
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false