Milli Antrenör Niyazi Gülhan Sibirya yolcusu

Milli Antrenör Niyazi Gülhan Sibirya yolcusu

Sibirya'da, Başkan Şampiyonasına katılacak 40 kişilik kafilede Erdek'ten Milli Antrenör Niyazi Gülhan ile Milli Atlet Aleyna Karaca yer alacak

Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı ve Milli Antrenör Niyazi Gülhan, etkin bir pandemi süreci sonrası 70 kişilik sporcu kadrosuna, yeniden performans yükleme anlamındaki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

Kadrosunda ilkokul 1. sınıftan, lise son sınıfa dek, değişik yaşlarda sporcuların yer aldığı Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü Milli Antrenörü Niyazi Gülhan ile Milli sporcu Aleyna Karaca 11 Ağustos bugün 40 kişilik Milli kadrto ile Sibirya'da düzenlenen Balkan şampiyonasına katılacaklar.

Balkan Şampiyonasından dönen Gülhan, bukez ayağının tozu ile 16 Ağustos'ta Mersinde yapılacak şampiyonaya katılacak.

Bandırma Manşet olarak sportif çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü Erdek 18 Eylül stadında görüştüğümüz Milli Antrenör Niyazi Gülhan, yaşanan pandemi sürecinde kaybedilen performans eksikliklerini gidermek amacı ile tempolu çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü açıkladı.

Gülhan; "Pandemi nedeni ile birçok yarışmalar düzenlenemedi, Yarışmalar yeni yeni düzenlenmeye başladı. Yeni düzenlenen yarışmaları yakından takip ediyoruz. Yeni sezonda yeni şampiyonluklar ve daha fazla milli forma için mücadele edeceğiz. 13 Şubat'ta Bulgaristan'da düzenlenen Balkan şampiyonasına katıldık,  11 Ağustos'ta Sibirya'ya gidiyoruz, Sibirya'daki yarışmalara Erdek'ten  yüksek atlamada bir sporcumuz ile katılıyoruz.

Dönüşte 16 Ağustos'ta Mersinde düzenlenen Şampiyonaya katılacağız. Yoğun bir tempo içindeyiz. Buna karşın yorgunluğumuzu kazandığımız başarılarla gideriyoruz. Aktif olarak 2024 olimpiyatlarına 3 milli sporcumuz Aleyna Karaca, Derya Sayaraman ve Rabia Beren Özgü ile hazırlanıyoruz. "dedi.

 



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli